Ovi: “Eurovision a devenit o scenă pe care fiecare vine şi îşi spune oful”

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2016, 10:57
Ovi: “Eurovision a devenit o scenă pe care fiecare vine şi îşi spune oful”
Ucraina a câştigat, sâmbătă, trofeul Eurovision cu 534 de puncte. Surprins de rezultat, Ovi crede că România ar trebui să urmeze exemplul vecinilor.

De două ori pe scena Eurovisionului, Ovi crede că România ar trebui să se inspire din succesul Ucrainei: „Piesa câştigătoare are un puternic mesaj politic, s-a simţit asta chiar şi la interpretare. Anul viitor ar trebui să ne gândim şi noi la un astfel de mesaj cu impact. Personal, mi-ar fi plăcut să câştige Australia, dar chiar şi aici e o problemă. Mă întreb ce caută această ţară într-un concurs european. Eurovision a devenit o scenă pe care fiecare vine şi îşi spune oful, fie că vorbim despre anumite orientări sexuale, cum s-a întâmplat în anii trecuţi, fie că vorbim despre mesaje politice. Unitatea concursului s-a pierdut, dar România merită să fie pe acea scenă. E important să rezolvăm problemele de natură financiară”, potrivit Ziarului Ring.

Din cauza datoriilor istorice ale TVR către EBU, România a fost descalificată de la Eurovision, Ovidiu Anton a fost eliminat din concurs, iar show-ul a putut fi urmărit gratuit în România pe canalul oficial de pe YouTube.