Ovidiu Ioaniţoaia, Marius Niculae şi Leonard Doroftei vin la “Te pui cu blondele?”

De: Cătălina Matei / 09.06.2016, 17:24
Ovidiu Ioaniţoaia, Marius Niculae şi Leonard Doroftei vin la “Te pui cu blondele?”
Ovidiu Ioaniţoaia, Marius Niculae şi Leonard Doroftei sunt invitaţii lui Dan Negru joi, 9 iunie, de la ora 20.30, la o nouă ediţie a quiz-show-ului “Te pui cu blondele?”. Iar confruntarea pe teme de cultură generală cu cele 50 de blonde din platoul emisiunii va fi condimentată, ca de obicei, cu dezvăluiri din viaţa celor trei invitaţi.

Astfel, Ovidiu Ioaniţoaia va povesti cum a obţinut primul interviu cu Henri Coandă, celebrul inventator român al motorului cu reacţie, în 1967, o dată cu revenirea acestuia definitiv în ţară, Marius Niculae îşi va aminti de perioada în care l-a avut coleg de cameră pe Cristiano Ronaldo, iar Leonard Doroftei îşi va aduce aminte cum a ratat o  tranzacţie imobiliară foarte profitabilă în Canada, la Montreal.

Pentru că Ovidiu Ioaniţoaia a fost, după ce a absolvit facultatea, “controlor pe tramvai”, una dintre blonde îi va provoca pe cei trei invitaţi să spună cât cred ei că mai costă o călătorie cu RATB-ul. Cine va da răspunsul corect, telespectatorii vor afla joi, de la ora 20.30. Tot atunci, întrebarea vedetă le va fi adresată celor trei invitaţi şi blondelor deopotrivă de cunoscuta interpretă de muzică populară Elena Merişoreanu.

Care dintre cele două “tabere” va ieşi câştigătoare din confruntarea “arbitrată” de Dan Negru, telespectatorii Antenei 1 vor afla joi, 9 iunie, de la ora 20.30, într-o nouă ediţie a quizz-show-ului “Te pui cu blondele?”