Ovidiu Lipan Țăndărică: „Trăim în… fabula România, umflată și nereală”

De: Mia Nicolescu / 21.10.2012, 11:13
Ovidiu Lipan Țăndărică:
Într-un interviu acordat de curând, Ovidiu Lipan Țăndărică a vorbit despre experiența sa cu drogurile, despre problema oamenilor cu bani, despre familie, trista Românie și multe alte subiecte captivante.

În ciuda faptului că nu mai are încredere în presă, Ovidiu Lipan Țăndărică, toboșarul de la Pheonix, a oferit un interviu plin de mărturisiri și emoție.

„Mă uit acum la România. Trebuie investiți foarte mulți bani în educație și în cultură. Totul e dat peste cap: televiziunea și media măsluiesc totul. Dacă dai un interviu, e ciopârțit și ieși ca un retardat când ai vorbit ceva. Îți pierde și ideile. Trăim în… fabula România, România fabuloasă, știi, umflată și nereală, în care, ca să te regăsești, trebuie să fii foarte puternic, foarte înțelept”, este de părere marele Ovidiu Lipan Țăndărică.

Discuția despre România a pornit de la faptul că oamenii cu bani „sunt varză” și nu știu ce înseamnă bunul gust în materie de vestimentație.

De ce nu poți să fii natural și cu o chestie simplă, de bun gust, care costă și să arăți că te simți bine? Dacă nu știi ce e simplitatea, ce e firescul și nu-l apreciezi, te îndepărtezi de tine însuți. Iar asta înseamnă că nu mai știi cine ești, trăiești tot timpul cu altă mască. Intri în stări de depresie pe care nu poți să ți le explici, pentru că tu nu mai ajungi să ai un echilibru”.