Ovidiu Petre la Steaua

Apropo.ro / 28.08.2006, 17:56
Ovidiu Petre la Steaua
Gruparile Politehnica Timișoara și Steaua București au ajuns la un acord pentru transferul în Ghencea al mijlocașului Ovidiu Petre, pentru o suma de peste un milion de euro, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, președintele clubului banațean,

Gruparile Politehnica Timișoara și Steaua București au ajuns la un acord pentru transferul în Ghencea al mijlocașului Ovidiu Petre, pentru o suma de peste un milion de euro, a declarat, joi, agenției MEDIAFAX, președintele clubului banațean, Marian Iancu.

„Ne-am înțeles cu Steaua pentru cedarea lui Ovidiu Petre, suma fiind un pic peste un milion de euro. Am fost maleabili în negocieri, ținând cont și de faptul ca este ultima zi în care Steaua poate lua jucatori pentru a trimite lista la UEFA. Am ajutat și noi puțin, Steaua merita acest lucru pentru tot ceea ce face pentru fotbalul românesc”, a spus Iancu.

Ovidiu Petre, în vârsta de 24 de ani, se afla în recuperare dupa operația la rotula suferita acum doua luni la Bologna, el urmând sa revina pe gazon în câteva saptamâni. În afara de Poli Timișoara, el a mai evoluat la echipele FC Național și Galatasaray Istanbul și are 13 selecții și un gol la echipa naționala a României.

Petre a semnat contractul cu Steaua, dupa care acesta a fost înregistrat la Liga Profesionista de Fotbal. Jucatorul este trecut pe lista pe care campioana României a trimis-o la UEFA pentru grupele Ligii Campionilor.

(Eugen Gheorghe; [email protected])
Mediafax