Ovidiu Petre laudat de presa turca

Apropo.ro / 06.04.2004, 10:49
Ovidiu Petre laudat de presa turca
Mijlocașul echipei Galatasaray, Ovidiu Petre, a fost ales de publicațiile "Hurriyet" și "Akșam" cel mai bun jucator de pe teren în meciul pierdut, cu scorul de 1-2, în fața formației Beșiktaș, în cadrul etapei a XXVIII-a a campionatului Turciei.

Mijlocașul echipei Galatasaray, Ovidiu Petre, a fost ales de publicațiile „Hurriyet” și „Akșam” cel mai bun jucator de pe teren în meciul pierdut, cu scorul de 1-2, în fața formației Beșiktaș, în cadrul etapei a XXVIII-a a campionatului Turciei.

Jurnalul „Hurriyet” i-a acordat lui Petre nota 9, în timp ce jucatorii echipei Beșiktaș, Daniel Pancu și Adrian Ilie au primit nota 7, respectiv 5.

Cotidianul „Akșam” noteaza ca Ovidiu Petre a jucat foarte bine, deși la începutul sezonului s-a spus despre el ca nu ar fi bun de nimic. „Petre a avut intercepții pline de inteligența”, scrie un alt jurnal turc, „Sabah”.

Jurnalul „Star” noteaza ca Ovidiu Petre a evoluat în prima repriza, timp de jumatate de ora cu genunchiul însîngerat. „Potrivit regulamentelor, lui ar fi trebuit sa i se ceara sa iasa de pe teren pentru a i se pansa rana, dar fotbalistul român a terminat astfel prima repriza”, se menționeaza în „Star”, în timp ce cotidianul „Milliyet” noteaza ca cea mai clara poziție de gol a meciului a fost creata de Petre și Hasan Șaș, în minutul 50.

Cotidianul „Fanatik” scrie ca antrenorul echipei Beșiktaș, Mircea Lucescu, nu s-a gîndit deloc, pe parcursul meciului, sa ia masuri împotriva lui Petre. „Ovidiu Petre a participat la toate atacurile echipei Galatasaray”, scrie „Fanatik”.

Site-urile ajansspor.com și sporline.com le-au acordat românilor Ovidiu Petre, Daniel Pancu și Adrian Ilie doua stele.

Mediafax