Ovidiu Petre risca sa fie suspendat de Poli Timișoara

Apropo.ro / 29.08.2006, 09:46
Ovidiu Petre risca sa fie suspendat de Poli Timișoara
Mijlocașul Ovidiu Petre risca sa fie suspendat pâna la finalul contractului cu Poli Timișoara, deoarece nu s-a prezentat la antrenamentele formației anternate de Sorin Cârțu dupa revenirea de la Bologna, unde a urmat un tratament de recuperare, transmite corespondentul

Mijlocașul Ovidiu Petre risca sa fie suspendat pâna la finalul contractului cu Poli Timișoara, deoarece nu s-a prezentat la antrenamentele formației anternate de Sorin Cârțu dupa revenirea de la Bologna, unde a urmat un tratament de recuperare, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Surse din anturajul jucatorului susțin ca acesta a revenit de la Bologna direct la București, lipsind nemotivat de la antrenamentele Politehnicii.

De serviciile lui Ovidiu Petre, care a fost supus unei intervenții chirurgicale la genunchi, din cauza unor probleme congenitale la rotula, s-a aratat interesata și gruparea Steaua București, însa nicio oferta concreta nu a fost înaintata clubului Poli Timișoara. Surse din cadrul clubului banațean au declarat ca daca Steaua nu va înainta cât mai curând o oferta pentru achiziționarea mijlocașului, acesta va fi suspendat pâna la finalul contractului scadent în 2007.

Ovidiu Petre s-a transferat la Poli Timișoara în pauza competiționala de iarna din sezonul 2004/2005, fiind dorit de antrenorul de atunci al formației banațene, Cosmin Olaroiu, care pregatește în prezent echipa Steaua.

(Loredana Juglea; [email protected])
Mediafax