Ovidiu Petre suspendat o etapa de Comisia de Disciplina

Apropo.ro / 03.12.2005, 13:13
Ovidiu Petre suspendat o etapa de Comisia de Disciplina
Comisia de Disciplina a FRF a decis, vineri, sancționarea mijlocașului echipei Poli Timișoara, Ovidiu Petre, cu o etapa de suspendare și amenda cu 400 de euro, a anunțat vicepreședintele Alexandru Boc. Ovidiu Petre l-a lovit pe fotbalistul echipei Pandurii

Comisia de Disciplina a FRF a decis, vineri, sancționarea mijlocașului echipei Poli Timișoara, Ovidiu Petre, cu o etapa de suspendare și amenda cu 400 de euro, a anunțat vicepreședintele Alexandru Boc.

Ovidiu Petre l-a lovit pe fotbalistul echipei Pandurii Târgu Jiu, Aurel Amzucu, fara ca arbitrul sa acorde vreo sancțiune în meciul direct disputat, sâmbata trecuta, în etapa a XIV-a a Diviziei A.

„Am urmarit faza pe caseta video, dar incidentul a fost semnalat și în raportul obervatorului. Acolo a fost o greșeala de arbitraj”, a explicat Boc.

Poli Timișoara a facut memoriu la Comisia de Apel a FRF, acesta urmând sa se judece sâmbata, cu o zi înaintea partidei pe care formația banațeana o va disputa în deplasare cu Dinamo în cadrul etapei a XV-a a Diviziei A.

Mediafax