Ovidiu Petre vizat de Lazio si Parma

Apropo.ro / 19.02.2002, 08:50
Ovidiu Petre vizat de Lazio si Parma
Mijlocasul în vîrsta de 20 de ani a fost urmarit la lucru de reprezentantii celor doua cluburi în amicalele "bancarilor" din Italia, în timp ce Udinese se intereseaza de serviciile lui Mitrovici Evolutiile bune ale lui Mitrovici si Ovidiu Petre din turul campionatului, precum si în recentul

Mijlocasul în vîrsta de 20 de ani a fost urmarit la lucru de reprezentantii celor doua cluburi în amicalele „bancarilor” din Italia, în timp ce Udinese se intereseaza de serviciile lui Mitrovici

Evolutiile bune ale lui Mitrovici si Ovidiu Petre din turul campionatului, precum si în recentul turneu întreprins în Italia de formatia lui Cosmin Olaroiu, au facut ca ambii fotbalisti sa intre în vizorul unor echipe din Serie A.

Vicenzo Righi este unul dintre cautatorii de talente de prim rang ai lui Lazio, Parma, Udinese, Perugia, Fiorentina si Vicenza. El are o relatie mai speciala cu România si cu fotbalul de la noi, fiind un prieten apropiat al presedintelui Stelei, Viorel Paunescu, cu care a facut de-a lungul timpului afaceri în tara noastra.

În acest context, Righi a urmarit cîteva meciuri din turul Diviziei A si s-a axat în special pe jocurile echipelor bucurestene.

„Dintre toate, cel mai mult mi-a placut Nationalul, cu Bacaul si cu Argesul în deplasare. În opinia mea, formatia lui Olaroiu va cîstiga campionatul”, a declarat Righi, care a ramas impresionat de Ovidiu Pete si Mitrovici. În urma descrierilor facute de procurator, Lazio si Parma si-au manifestat intentia de a-l urmari la Montecatini pe primul, iar Udinese si Fiorentina l-au avut în vedere în turneul italian pe bosniac.

Emisarii s-au declarat multumiti de cele vazute si urmeaza sa vina în România pentru a-i vedea la lucru pe fotbalisti si în partidele oficiale. Mai mult ca sigur, din vara cel putin unul dintre cei doi urmeaza sa plece, pentru Mitrovici existînd se pare si o oferta concreta din Spania. În sprijinul celor de mai sus sta si o declaratie misterioasa a unuia dintre oficialii „bancarilor”, care a opinat ca: „Pîna cînd Mitrovici va primi cetatenia româna, el s-ar putea sa fie deja transferat la o echipa de top din Europa”.

Sursa:www.prosport.ro