Owen ar putea fi transferat la Real Madrid

Apropo.ro / 11.08.2004, 13:27
Owen ar putea fi transferat la Real Madrid
Atacantul echipei FC Liverpool, Michael Owen, ar putea fi transferat la gruparea Real Madrid, informeaza AFP, citînd presa britanica de marți. Real Madrid l-ar putea aduce pe Owen cu doar 14,96 milioane de euro, în schimbul unuia dintre jucatorii sai, Fernando Morientes, sau

Atacantul echipei FC Liverpool, Michael Owen, ar putea fi transferat la gruparea Real Madrid, informeaza AFP, citînd presa britanica de marți.

Real Madrid l-ar putea aduce pe Owen cu doar 14,96 milioane de euro, în schimbul unuia dintre jucatorii sai, Fernando Morientes, sau camerunezul Samuel Eto’o.

Aceste informații au aparut în momentul în care Owen, în vîrsta de 24 de ani, negociaza pentru prelungirea contractului pe trei sezoane cu clubul englez. În cazul în care Owen va evolua, marți, în compania formației AK Graz, în turul trei preliminar al Ligii Campionilor, valoarea sa ar scadea, pentru ca el nu va mai putea fi utilizat în acest sezon în Cupa UEFA. Daca nu va evolua, atunci Owen ar putea fi transferat.

Presa engleza de luni a estimat ca valoarea lui Owen este de 29,91 milioane de euro și a anunțat ca FC Barcelona este interesata de internaționalul englez.

Antrenorul echipei Liverpool, spaniolul Rafael Benitez, a afirmat ca Owen figureaza pe lista celor 19 jucatori convocați pentru partida cu AK Graz și ar putea sa-l foloseasca în meciul cu formația austriaca.

Mediafax