Owen pe lista de achizitie a Realului

Apropo.ro / 22.01.2002, 09:05
Owen pe lista de achizitie a Realului
Atacantul englez al echipei FC Liverpool, Michael Owen, se afla pe lista de achizitii a clubului spaniol Real Madrid, informeaza agentia de stiri Onefootball. Potrivit sursei citate, presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a fost intrebat ce jucator doreste sa achizitoneze si a

Atacantul englez al echipei FC Liverpool, Michael Owen, se afla pe lista de achizitii a clubului spaniol Real Madrid, informeaza agentia de stiri Onefootball.

Potrivit sursei citate, presedintele clubului Real Madrid, Florentino Perez, a fost intrebat ce jucator doreste sa achizitoneze si a raspuns: „Andrei Sevcenko, Patrick Vieira, Michael OwenÂ…”, dupa care s-a oprit brusc si a insistat asupra faptului ca lista de achizitii este secreta. Clubul Real Madrid a platit sume enorme in ultimii doi ani pentru a-i achizitiona pe portughezul Luis Figo si pe francezul Zinedine Zidane.

Onefootball noteaza ca, pentru prima oara, Perez admite ca gruparea madrilena este interesata de Michael Owen. „Vrem numai jucatori completi care sa merite banii”, a declarat Florentino Perez pentru cotidianul francez „Le Monde”.

Michael Owen a semnat recent un contract pe o perioada de patru ani cu Liverpool. Un fost coechipier al lui Owen, Steve McManaman, a afirmat ca se indoieste de faptul ca Michael Owen va ramine la Liverpool pentru intreaga cariera.

Directorul sportiv al clubului Real Madrid, Jorge Valdano, a adaugat ca Perez trebuie sa respecte politica gruparii in ceea ce priveste transferurilor. „Nu mai vrem sa riscam. Vieira, Hernan Crespo, Sevcenko, Rivaldo…Sintem interesati numai de jucatori de valoare. Spre exemplu, fotbalisti francezi tineri nu au dovedit inca nimic dar sint prea scumpi”, a spus Valdano.

Suma de transfer al lui Owen ar putea fi de aproximativ 64 milioane de euro, dar directorul de marketing al clubului Real Madrid, Jose Sanchez, a declarat ca nu ar exista nici o problema pentru achitarea acesteia. „Zidane (n.r. – Zinedine Zidane a fost achizitionat de Real Madrid pentru 70 milioane de euro) a fost scump, dar ne aduce deja profituri. A deschis noi piete pentru club. Negociem deja cu cinci companii, care doresc sa foloseasca imaginea lui Zidane”, a spus Sanchez. Responsabilii clubului spaniol se asteapta sa vinda aproximativ 500.000 de tricouri cu numele lui Zidane pe spate.
Sursa:www.mediafax.ro