Ozana Barabancea: “Aş putea să fac o expoziţie cu iile mele”

De: Alexandra Necsoiu / 20.11.2018, 14:14
Ozana Barabancea: “Aş putea să fac o expoziţie cu iile mele”
Pasionată de artă, dar şi de portul tradiţional, Ozana Barabancea mărturiseşte că ar putea să facă o expoziţie cu iile pe care a reuşit să le strângă de-a lungul timpului. Despre colecţia ei impresionantă, despre familie şi pasiunile ei, artista va vorbi, astăzi, de la ora 17.30, în cadrul emisiunii “CulTOUR”, de la Happy Channel. “Aş putea să fac o expoziţie cu iile mele. Am peste 100 de ii tradiţionale, foarte vechi, în care am investit foarte mult timp şi bani. Mi-am adunat ii din toate zonele ţării. Foarte frumoase!”, spune Ozana Barabancea, jurată a show-ului “Te cunosc de undeva!”.

Recent, aceasta a aflat un lucru important. “Eu o iubesc foarte mult pe Regina Maria! Vrei să-ţi spun un secret: am aflat că se află, în colecţiile mele, o ie care a aparţinut Prinţesei Ileana(…) Muzeografa de la Balcic mi-a spus: >“, povesteşte artista, la “CulTOUR”, emisiune prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, de la Happy Channel.

În cadrul ediţiei, ea vorbeşte şi despre lucrul care nu-i lipseşte niciodată. “Port cu mine o bucăţică de busuioc. Ideea este să fie pe piele, le pun şi copiilor în ghiozdan. Busuiocul este singurul element care face legătura între viaţa terestră şi Rai”, dezvăluie artista. Ce efecte benefice are asupra ei, dar şi alte mărturisiri importante, astăzi, de la 17.30, la emisiunea “CulTOUR”, de la Happy Channel.

 

Tags: