Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Aurelian Temişan,în turneu prin ţară cu “Un altfel de Cabaret”

De: Cătălina Matei / 12.10.2016, 13:45
Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Aurelian Temişan,în turneu prin ţară cu “Un altfel de Cabaret”
Ozana Barabancea, Cosmin Seleşi şi Aurelian Temişan, pe care telespectatorii Antenei 1 îi pot vedea în fiecare sâmbătă, de la ora 20.00, în show-ul “Te cunosc de undeva!”, continuă seria spectacolelor prin ţară cu “Un altfel de Cabaret”.

Astfel, duminică, 16 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Baia Mare, luni, 17 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Satu Mare, şi marţi, 18 octombrie, de la ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Oradea, cei trei artişti vor urca din nou pe scenă, alături de colegele Tania Popa, Anca Sigartău, Alexandra Velniciuc, Corina Dănilă, Manuela Cara, Monica Davidescu şi Doina Botiş.

În “Un altfel de Cabaret”, acţiunea se petrece într-un mic teatru, al cărui colectiv actoricesc se luptă să prelungească existenţa instituţiei, cu un nou spectacol: unul de cabaret.  Directorul teatrului (Mr Tom – Aurelian Temişan) face un împrumut, de la un investitor (Cosmin Seleşi), ca să susţină noul proiect şi să demonstreze astfel că teatrul poate să subziste, cu marile vedete pe care le are. Însă, tocmai de la acest aşa-zis partener de afaceri se naşte intriga spectacolului: finanţatorul îşi doreşte ca acesta să eşueze, ca să poată transforma teatrul într-un club de noapte.

“Deşi oamenii ne primesc ca pe un un bun al emisiunii “Te cunosc de undeva!”, în momentul în care începe spectacolul se detaşează de asta şi sunt acaparaţi de povestea de pe scenă. Pentru că, până la urmă, acest spectacol le este adresat. Ei intră odată cu acest spectacol în culise, unde artiştii se confruntă cu diverse probleme pe care, astfel,  spectatorul are ocazia să le cunoască”, spune Temişan.

“Un altfel de Cabaret” a depăşit deja 20 de reprezentaţii, în toată ţara, şi se bucură de un binemeritat succes. ”Titlul “Un altfel de Cabaret” îi face pe oameni curioşi. În plus, garnitura este una solidă, căci pe afiş le avem pe Alexandra Velniciuc, Monica Davidescu, Anca Sigartău, Corina Dănilă, Tania Popa, Doina Botiş, dar şi pe Manuela Cara, o artistă foarte bună care a transpus pe ritmuri de jazz piese folclorice, precum “Şapte văi şi-o vale-adâncă” sau “Mă dusei să trec la Olt”, pe care publicul este foarte încântat să le audă şi în această variantă”, mai spune juratul de la “Te cunosc de undeva!”.

Dacă el şi Cosmin Seleşi au aici şi rolul de amfitrioni, Ozana Barabancea este în “Un altfel de Cabaret” o  doamnă a teatrului. „În spectacolul acesta, cred că mă joc pe mine. O artistă la o anumită vârstă, cu experienţă, cu iubire pentru meserie, ce înţelege că noţiunea de divă e rezultatul unei munci asidue. Comedie reflexivă este acest spectacol… râzi, dar apoi te gândeşti că arta a fost înlocuită cu altceva… Cu ce anume, veţi descoperi în spectacolul “Un altfel de Cabaret”. Sunt onorată să fac parte din această distribuţie minunată!”, spune jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”.

“Aşadar, ne aşteptăm spectatorii la Baia Mare, Satu Mare şi Oradea pentru că acest spectacol este făcut în primul rând pentru ei. “Un altfel de Cabaret” este un spectacol pe care îl dedicăm publicului”, conchide Cosmin Seleşi.