Ozana Barabancea, detalii neştiute despre operaţia de micşorare a stomacului

De: Cristiana Trifu / 11.09.2017, 12:00

Ozana Barabancea, detalii neştiute despre operaţia de micşorare a stomacului
Ozana Barabancea a acceptat să vorbească despre schimbările majore din viaţa ei, despre intervenţia chirurgicală pe care a suportat-o de curând şi despre felul cum a slăbit 17 kilograme în cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu” de la Antena Stars.

Ozana Barabancea susţine că decizia de a trece printr-o operaţie de micşorare a stomacului nu a fost deloc una uşoară, ba dimpotrivă. Ba mai mult, artista a preferat să discute personal cu medicul chirurg, fără intervenţia vreunei terţe persoane, tocmai pentru a fi totul cât mai intim cu putinţă.

”Am stat şi-am cântărit subiectul ăsta şase luni de zile. Medicul mi-a fost recomandat.  L-am accesat pe internet, pe Facebook, nu am vrut să mai ştie nimeni. I-am zis – bună ziua, domnul doctor, sunt artist liric la Opera Naţională, aş vrea să discutăm cu privire la o operaţie. Mi-a spus aşa: ‘doamnă, decizia este mai importantă decât incizia. Cântăriţi bine ce vreţi să faceţi’”, a povestit Ozana Barabancea.

Artista recunoaşte că înainte de operaţie avea un stil de viaţă dezordonat, era foarte ocupată, mereu pe fugă şi mânca de multe ori compulsiv. Din aceste motive singura dietă pe care a ţinut-o şi a dat şi rezultate a eşuat drastic în momentul în care a revenit la stilul de viaţă de dinainte.

”O singură dată am urmat o dietă. Am slăbit 45 de kilograme cu o dietă bazată pe proteine, foarte strictă. În momentul în care am ieşit din standardul ala am început să o iau la deal. Am luat enorm, peste 50 de kilograme”, a mărturisit Ozana Barabancea.