Ozana Barabancea, din operaţie, în operaţie: „Au fost scoase 5 kg de grăsime din zona abdomenului”

De: Cristiana Trifu / 04.09.2018, 12:35
Ozana Barabancea, din operaţie, în operaţie:
La un an de la intervenţia de micşorare a stomacului, Ozana Barabancea a intrat din nou în sala de operaţie. De data aceasta, jurata de la "Te cunosc de undeva" (Antena 1) a recurs la o modelare în zona abdomenului.

A slăbit deja 40 de kilograme şi încă mai dă jos. Recent, soprana în vârstă de 49 de ani s-a supus unei intervenţii complicate, în urma căreia surplusul de piele şi grăsimea de pe abdomen au fost îndepărtate. Pe lângă această intervenţie complicată, vedeta Antena 1 a suferit şi o blefaroplastie, operaţie prin care şi-a ridicat pleoapele.

„Eu mental încă mă văd grasă. A fost greu şi acum. Au fost scoase 5 kilograme de grăsime din zona abdomenului şi a fost îndepărtată pielea care a rămas în urma operaţiei de gastic sleeve. A fost un lifting circular, o provocare şi pentru echipa de medici. Eu nu sunt o fiţoasă. Vreau să fiu sănătoasă, să-mi pot susţine concertele pentru copiii şi elevii mei. Urmează alte două operaţii. Vreau să-mi ridic sânii şi să-mi retuşez picioarele”, a mărturisit Ozana Barabancea la emisiunea  „Răi da’ buni” de la Antena Stars.

Foto Facebook