Ozana Barabancea face de trei luni terapie cu lipitori: “Am decis să slăbesc. Rezultatele sunt vizibile” – FOTO

De: Cătălina Matei / 08.09.2016, 15:20
Ozana Barabancea face de trei luni terapie cu lipitori: “Am decis să slăbesc. Rezultatele sunt vizibile” - FOTO
Ozana Barabancea, pe care telespectatorii Antenei 1 o vor revedea, din 10 septembrie, de la ora 20.00, la masa juriului, în cel de-al zecelea sezon al show-ului “Te cunosc de undeva!”, foloseşte de trei luni de zile terapia cu lipitori sau hirudoterapia.

“Fac această terapie de trei luni de zile, de când am hotărât să încep o cură de detoxifiere a organismului şi am decis să slăbesc. Acum, mă simt mult mai bine, iar rezultatele sunt vizibile. Le recomand tuturor această terapie”, spune jurata vocilor de la “Te cunosc de undeva!”.

Ozana Barabancea, în costum de baie! Şi-a etalat formele extrem de generoase la plajă! -FOTO

Dacă iniţial a refuzat ideea, ulterior, Ozana a devenit curioasă să o încerce. “Auzisem de terapia cu lipitori acum un an de zile, dar eram complet împotrivă, pentru că aveam repulsie faţă de ele. Însă când am auzit că o prietenă de-a mea a început să o facă, am fost curioasă să văd despre ce e vorba. Aşa am aflat că lipitorile, cu cele trei maxilare şi cei 270 de dinţişori, aruncă în sânge această substanţă magică, hirudina, care nu se poate produce în nici un laborator chimic. Şi spun asta pentru că această substanţă este capabilă să rezolve toate problemele de coagulare a sângelui. În afară de asta, lipitorile sustrag sângele cu toxine”, mai spune Ozana.

De nerecunoscut! Cum arăta în tinereţe o celebră prezentatoare TV de la noi

Artista face câte un tratament pe săptămână, sub supravegherea unui medic geriatru, care îi aplică lipitorile binefăcătoare pe diferite zone ale corpului. “Lipitorile trebuie să fie personale. Eu le numesc prietenele mele de unică folosinţă. O şedinţă durează între 45 şi 60 de minute. Şi nu este nimic dureros în asta. Simţi doar o înţepătură ca de ţânţar la începutul şedinţei. Sunt foarte mulţumită de această alegere. Şi, odată încheiat tratamentul, am o stare de bine şi de fericire extraordinare”, conchide Ozana.