Ozana Barabancea, mesaj incredibil: „O schizofrenie mentală …. ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat”

De: Nicoleta Nicolae / 02.11.2015, 08:03

Ozana Barabancea, mesaj incredibil:
Dorind să comenteze tragedia din Colectiv, Ozana Barabancea a publicat un mesaj în care îi acuză pe artiştii trupei Goodbye to Gravity că au provocat această tragedie.


 „Ce versuri promovau artiştii aceia? Ce promovau ei? O schizofrenie mentală… să vibreze nenorocirile şi gândurile negative. Nu vindecă nimic, din contră, sper să nu ajungă pe piaţă asemenea chemări negative şi să fie un semnal de alarmă pentru noi toţi… Mantra este o rugă sfântă.Titlul albumului este o jignire la adresa spiritualităţii. Din păcate, ce au scos pe gură, aia s-a întâmplat. Suntem în a cincea dimensiune. Tot ce gândim se materializează mult mai repede ca înainte. Avem o demonstraţie tristă făcută azi-noapte în clubul Colectiv. S-a murit în colectiv”, e doar o parte a mesajului postat de Barabancea, care a insinuat că tinerii au mers în club doar să bea, să facă sex şi să vomite în taxi. Între timp, artista a şters textul de pe pagina sa de Facebook şi a încercat să-şi ceară scuze, „forţată” de oamenii care au fost şocaţi de comentariile ei.

„Stau să mă întreb dacă ar trebui să îmi cer scuze că îmi spun parerea …sau pentru că nu mă fac explicită. Evident că sufar şi sunt sub soc ca noi toti. Cei ce nu sunt deacord cu mine au dreptul să o facă. Cred că ar fi mai bine sa mergem să donăm sânge decât să scriem pe Facebook. Aveam dreptate când spuneam că iau o pauza până pe 20 noiembrie. Mai bine o respectam. Scuze”, a notat din nou Barabancea.