Özge Özpirinççi, protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului”: “Am cunoscut foarte multe femei puternice în viaţa mea”

Apropo.ro / 27.06.2018, 15:17
Özge Özpirinççi, protagonista din “Femeie în înfruntarea destinului”: “Am cunoscut foarte multe femei puternice în viaţa mea”
Özge Özpirinççi, protagonista serialului “Femeie în înfruntarea destinului”, care se va lansa în această seară, de la ora 20.00, la Antena 1, mărturiseşte că femeile din viaţa ei şi-au lăsat puternic amprenta asupra ei, reuşind s-o inspire prin puterea şi determinarea lor. Îndrăgita actriţă din Turcia poate fi urmărită, începând din această săptămână, într-o poveste impresionantă, care scoate la iveală forţa nebănuită de care dă dovadă femeia atunci când este vorba de viaţa ei şi a copiilor săi.

Actriţa care joacă rolul principal în serialul turcesc, pe care Antena 1 îl va difuza în fiecare miercuri şi joi, de la ora 20.00, recunoaşte că persoanele feminine pe care le-a întâlnit de-a lungul timpului au reuşit s-o ajute să descopere de ce este capabilă o femeie şi până unde poate lupta.

“Am cunoscut foarte multe femei puternice în viaţa mea. M-au crescut, m-au cultivat, m-au învăţat ceea ce ştiu şi mi-au împărtăşit din experienţele lor. Şi continuă s-o facă. Pe parcursul carierei mele actoriceşti, am folosit şi am analizat tot ce-am învăţat de la aceste femei şi am încercat să creez caractere dinamice şi realiste. În consecinţă, am învăţat şi mai multe lucruri despre femei. Am aflat că pot înfrunta orice dificultăţi prin perseverenţa lor de neegalat, şi am realizat faptul că toate femeile, fiind conştiente de capacităţile lor superioare, pot face ca lumea să devină un loc mult mai frumos… Sper să vă placă această poveste frumoasă, în care mi-am pus tot sufletul…”, a scris Özge Özpirinççi pe contul ei de Instagram, postarea bucurându-se de zeci de mii de aprecieri.

Antena 1 le aduce telespectatorilor, la început de vară, “Femeie în înfruntarea destinului”, un serial difuzat în fiecare miercuri şi joi, de la ora 20.00, care urmăreşte povestea de viaţă a lui Bahar (Özge Özpirinçci).
Abandonată de mamă la vârsta de opt ani, Bahar rămâne în grija tatălui şi a bunicii sale, confruntându-se de-a lungul timpului cu sărăcia şi traiul greu. Viaţa i se schimbă în momentul în care îl întâlneşte pe Sarp Çesmeli(Caner Cindoruk), alături de care cunoaşte adevărata fericire. Profund îndrăgostită, Bahar se căsătoreşte cu Sarp, iar cei doi ajung ulterior părinţi. Totul se năruie pentru Bahar în momentul în care bărbatul iubit moare. Zi de zi, aceasta duce o luptă pentru supravieţuire şi încearcă să rămână puternică pentru cei doi copii,  băieţelul ei, în vârstă de patru ani, Doruk Çesmeli (Ali Semi Sefil), şi fiica ei – Nisan Çesmeli(Kübra Süzgün), care are şapte ani. Mamă singură, Bahar le vorbeşte în fiecare zi copiilor despre Sarp, dorind ca aceştia să păstreze vie amintirea tatălului lor. După o absenţă de 20 de ani, mama lui Bahar – Hatice Sarikadi(Bennu Yildirimlar), revine în viaţa acesteia, iar asta le va aduce numeroase surprize. Distribuţia producţiei este completată de actorii Seray Kaya, Ayça Erturan, Ece Özdikici, Şerif Erol, Devrim Özder Akın, Feyyaz Duman.

Tags: