Ozzy își reia activitatea dupa accident

Apropo.ro / 07.04.2004, 20:59
Ozzy își reia activitatea dupa accident
Ozzy și familia lui au reînceput înregistarile pentru reality show-ul care i-a facut celebri în Statele Unite, dupa ce rockerul a suferit un accident destul de grav la sfîrșitul anului trecut, transmite Sky News. În primele episoade ale noii serii din "The


Ozzy și familia lui au reînceput înregistarile pentru reality show-ul care i-a facut celebri în Statele Unite, dupa ce rockerul a suferit un accident destul de grav la sfîrșitul anului trecut, transmite Sky News.

În primele episoade ale noii serii din „The Osbournes”, fostul solist al trupei Black Sabbath este vazut în convalescența dupa accidentul de la Buckinghamshire, Marea Britanie.

Filmate în ultimele saptamîni, acestea nu prevestesc însa drama prezenta deja în viața familiei: Kelly Osbourne a fost internata într-o clinica de dezintoxicare pentru a-și trata dependența de droguri.

Primul episod al noii serii, difuzat deja de MTV America, s-a numit „The English Patient”, aluzie la un film celebru și la originile britanice ale rockerului. Episodul se termina cu reîntîlnirea emoționanta dintre Ozzy și Sharon, la Los Angeles.

Saptamîna trecuta, Ozzy și Sharon au anunțat în cadrul programului Larry King Live ca fiica lor este dependenta de droguri.

Reținîndu-și lacrimile, Sharon a spus ca este „furioasa, dezamagita” și ca simte ca a dat greș din nou. Fiul lor cel mic, Jack, a fost și el internat pentru consum de droguri în urma cu mai puțjn de un an.

Tags: