Ozzy Osbourne nu divorțează, dar a făcut un anunț șocant!

De: Gabriela Voicu / 17.04.2013, 15:30
Ozzy Osbourne nu divorțează, dar a făcut un anunț șocant!
Ozzy Osbourne a făcut o mărturisire neașteptată pe pagina sa de Facebook, lămurind totodată și situația în care se află cu soția sa Sharon.

Ozzy Osbourne, legendarul vocalist britanic al trupei Black Sabbath, a făcut o dezvăluire neașteptată, pe 15 aprilie. El a recunoscut pe pagina sa de Facebook că în ultimele 18 luni s-a întors la obiceiurile sale proaste de a bea și a consuma droguri.

Mărturisirea vine după ce au apărut zvonuri potrivit cărora Sharon ar vrea să divorțeze de Ozzy. În scrisoarea online, muzicianul li se adresează fanilor și le prezintă scuze acestora, adăugând că este „curat” de 44 de zile și că se străduiește să rămâna așa.

Artistul a mai anunțat că nu divorțează de soția sa, dar că s-ar fi putut întâmpla, având în vedere că a fost „nenorocit” cu oamenii pe care îi iubește cel mai mult – adică familia și prietenii.

Sharon și Ozzy (Hepta)

„În ultimul an și jumătate am băut și am consumat droguri. Eram într-un loc foarte întunecat și mă comportam ca un nenorocit cu oamenii pe care îi iubesc cel mai mult – adică familia. Cu toate acestea sunt fericit să spun că sunt curat de 44 de zile. Aș vrea să clarific – eu și Sharon nu divorțăm. Încerc să devin o persoană mai bună. Doresc să cer iertare pentru comportamentul meu nebunesc de la Sharon, de la familia mea, de la prietenii mei, de la colegii mei de formație… și de la fani. Dumnezeu să vă binecuvânteze. Ozzy”, a scris Ozzy Osbourne.