Ozzy Osbourne, probleme de sănătate! Va suferi o intervenţie chirurgicală

Redacția / 31.03.2015, 11:01
Ozzy Osbourne, probleme de sănătate! Va suferi o intervenţie chirurgicală
Rockerul britanic Ozzy Osbourne, solistul trupei Black Sabbath, a anulat secţiunea mexicană a festivalului său itinerant Ozzfest din 2015, din cauza unei intervenţii chirurgicale pe care o va suporta în luna mai.

Deşi evenimentul din Mexic, care era programat pe 27 mai, a fost anulat, concertele din seria „Monsters of Rock” pe care trupa Black Sabbath le va susţine în Brazilia şi în Argentina, în luna aprilie, au rămas valabile, informează  music-news.com.

„Vă anunţăm cu mare regret că festivalul Ozzfest din Mexic a fost anulat. Ca şi voi, eram foarte încântaţi de acest eveniment. Ozzy va suporta o operaţie, programată pentru luna mai, după turneul din America de Sud al trupei sale. Va avea nevoie de cel puţin patru săptămâni de convalescenţă. Suntem foarte dezamăgiţi de faptul că a trebuit să anulăm festivalul”, au declarat într-un comunicat oficial reprezentanţii companiei Cool Breeze Concerts, organizatoarea evenimentului.

„Vom achita contravaloarea biletelor vândute în următoarele 4-6 săptămâni. Dacă veţi decide că doriţi să vă bucuraţi în continuare de o vacanţă all inclusive la Hard Rock, Riviera Maya, din Ciudad de Mexico, vă rugăm să ne trimiteţi un e-mail, iar noi vom face aranjamentele necesare. Ne cerem scuze pentru toate neplăcerile cauzate şi sperăm că veţi înţelege circumstanţele acestei anulări”, se afirmă în acelaşi comunicat.

Până la ora publicării acestor informaţii nu a fost dezvăluită natura intervenţiei chirurgicale pe care o va suporta Ozzy Osbourne.

Mai multe detalii, pe Mediafax.ro