Ozzy Osbourne sărbătorește 30 de ani de la lansarea „No More Tears”

De: Ana Obretin / 02.08.2021, 14:15
Ozzy Osbourne sărbătorește 30 de ani de la lansarea

Veteranul Ozzy Osbourne și-a anunțat planurile de a lansa o reeditare a albumului său solo din 1991, „No More Tears”, pentru a marca 30 de ani de la lansare.

Anunțată pentru 17 septembrie, noua versiune include 12 piese inedite rare, care vor fi disponibile în streaming pentru prima dată. Reeditarea „No More Tears” va fi disponibilă atât ca versiune digitală îmbunătățită, cât și ca ediție LP, pe vinil. 

Al șaselea album solo lansat de Osbourne nu a fost apreciat doar de fani, ci și de legendarul rocker. „Am o mulțime de amintiri minunate legate de realizarea albumului”, a spus Osbourne într-un comunicat. În plus față de albumul original și câteva demo-uri, vor fi incluse pe noul material discografic hituri precum „I Don’t Want To Change The World”, „Mama, I’m Coming Home”, „Road To Nowhere”, dar și înregistrări live din turneul omonim, susținut în 1992.

În vârstă de 72 de ani, Ozzy Osbourne a devenit celebru în anii 1970, ca solist al trupei Black Sabbath, perioadă în care a adoptat porecla „Prince of Darkness”. În 1979, a fost concediat de colegi din cauza problemelor cu alcoolul și drogurile, dar a reușit apoi să își construiască o carieră solo de succes. Osbourne a lansat 12 albume solo, multe premiate cu disc de platină. Supranumit „nașul genului metal”, având în vedere longevitatea și succesul de care se bucură, Osbourne a fost introdus în Rock and Roll Hall of Fame ca membru al trupei Black Sabbath.

CITEȘTE ȘI: Din dragoste pentru Ozzy! Sharon Osbourne şi-a tăiat venele în tinereţe

Foto: Profimedia Images