(P) Antonio Banderas „își ia adio” de la resturile de mâncare, cu Orbit

De: Marian Andrei / 14.02.2013, 12:07
(P) Antonio Banderas
Orbit a lansat azi, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților, o nouă campanie de promovare a produselor sale intitulată "Ia-ți adio de la resturile de mâncare", care îl are ca personaj principal pe starul internațional Antonio Banderas.

Campania încurajează consumatorii să mestece Orbit după fiecare masă, să-și „ia adio” de la resturile de mâncare pentru a-și menține dinții curați și sănătoși.

Noua reclamă îi pune față în față pe vedeta din Shrek și Desperados, care tocmai a teminat de mâncat, și mai multe personaje animate care reprezintă feluri cunoscute de mâncare, printre care o gogoasă și o brioșă.

Scena tipică de „despărțire” a lui Banderas de resturile de mâncare, demnă de o comedie romantică de la Hollywood, este curmată brusc de Banderas atunci când acesta scoate un pachet de Orbit și începe să mestece gumă, ușor arogant. Gașca de personaje animate sunt aruncate de pe masă de către forța puternică de curățare a gumei de mestecat fără zahăr, făcând despărțirea definitivă.

Finalul reclamei este dat de plecarea celebrului actor, fundalul sonor prezentând sloganul reclamei,  „Ia-ți adio de la resturile de mâncare”, urmat de binecunoscutul îndemn „Pentru dinți curați și sănătoși: Mănânci, Bei, mesteci Orbit!”

Iată și declarațiile lui Antonio Banderas referitoare la implicarea sa în realizarea noii reclame Orbit:

Interviu Antonio Banderas – ORBIT.RO de pe tare.ro

Pentru a afla mai multe despre noua campanie Orbit și a avea acces la scene exclusive și fotografii de pe platoul de filmare, vizitați www.mestecaorbit.ro și facebook.com/orbitromania