(P) Brawn GP va fi alimentata cu lubrifianti si carburanti Mobil 1

Apropo.ro / 08.07.2009, 13:23
(P) Brawn GP va fi alimentata cu lubrifianti si carburanti Mobil 1
ExxonMobil va livra carburantii sai si lubrifiantii Mobil 1 catre Brawn GP incepand cu sezonul 2009 FIA de Formula 1.

ExxonMobil, cea mai mare companie internationala de petrol si gaz cotata la bursa, confirma astazi: carburantii sai si lubrifiantii Mobil 1 vor fi livrati catre Brawn GP incepand cu sezonul 2009 FIA de Formula 1.

Ross Brawn, patronul Brawn GP, s-a declarat incantat de noua colaborare si spera ca aceasta sa ii impinga spre castigarea celor doua titluri ale F1, atat la constructori, cat si la piloti.

"Suntem o echipa noua in Formula 1 si suntem incantati sa, avem asigurate suportul, experienta si cunostintele tehnice ale ExxonMobil prin intermediul Vodafone McLaren Mercedes. Parteneriatul pe termen lung dintre ExxonMobil si Mercedez Benz ne va asigura platforma tehnica pe care vom putea sa construim pentru a avea succes in acest sezon.

De 31 de ani, parteneriatul cu Formula 1 i-a inspirat pe oamenii Mobil 1 sa creeze mereu noi si noi produse, fiecare dintre acestea inovator, fiecare asigurand o performanta si o protectie optima in fruntea clasamentelor sporturilor cu motor.

Mai mult, ultimele tehnologii Mobil 1 sunt mai intai testate pe masinile de curse in Formula 1 si apoi adaptate la masinile obisnuite