(P) Canyon lansează ediția limitată Canyon Stealth

Apropo.ro / 02.02.2012, 17:00
Ediția limitată Canyon Stealth include cinci modele de genți pentru laptop, caști compacte, patru modele de mouși si un sistem audio pentru birou.

Brand-ul de accesorii IT Canyon anunță ediția limitată Canyon Stealth, care se diferențiază prin design cool si combinația de negru cu detalii portocalii ale produselor.

Canyon Stealth include cinci modele de genți pentru laptop, realizate dintr-un material rezistent și impermeabil.

Cele patru modele de mouși asigură mixul potrivit de confort, precizie și funcționalitate, toate încorporate în design-ul specific ediției. Atât moușii wireless, cât și cei cu fir, au un strat de cauciuc fin, care le mărește durabilitatea și rezistența.

Vezi galeria foto

Caști Canyon

Căștile Canyon Stealth Series au fost create astfel încât să garanteze acuratețe acustică, balans și claritate sunetului. Toate modelele sunt compacte și ușoare, iar carcasa de cauciuc oferă protecție și confort utilizatorului.

Un alt produs din ediția limitată Canyon Stealth este sistemul audio pentru birou, cu reproducere audio clară, sunete înalte și bass precise și puternice.

Ediția va fi disponibilă în România din aprilie.

Fondat în 2003, Canyon este unul dintre brand-urile globale care a crescut rapid în industria sa în Asia, EMEA și America de Sud. Pentru mai multe informații, accesați www.canyon-tech.com sau www.facebook.com/CanyonRomania.