(P) Canyon lansează o nouă ediție: Chrome

De: Dragos Tanase / 28.08.2012, 15:00
Canyon lansează o nouă ediție de accesorii sofisticate și cu un design unic: Seria Chrome. Cu un finisaj cromat lucios, noua serie de produs este un must-have pentru acest sezon, remarcându-se printr-un stil unic.

Durabile, robuste și cu o undș de luminozitate – accesoriile perfecte pentru un calculator care, cu siguranță, va ieși în evidență. Noua serie va fi disponibilă în magazinele partenerilor noștri din regiunea EMEA și țările fostei Uniuni Sovietice, începând cu septembrie 2012.

Noua serie cuprinde căști, boxe, boxe USB, mouși, genți și rucsaci pentru laptopuri, huse și standuri pentru iPad- toate conform standardelor de calitate dovedite de Canyon, de-a lungul anilor.

Fie că preferați o pereche de căști în stil DJ sau una cu look sofisticat de aviator, noua serie Chrome satisface toate gusturile și cerințele dumneavoastră și cu siguranță vă veți găsi perechea de căști potrivită. Toate modelele sunt ușoare și ergonomice și au banda de susținere captușită și reglabilă.

Pernuțțele din piele delicată vă oferă un confort sporit, astfel încât să puteți asculta muzică ore în șir. Și cel mai important aspect, cei 40 mm de driver audio oferă sunete detaliate, de înaltă calitate, bass-uri și beat-uri de excepție. Noile căști Chrome Series reprezintă alegerea perfectă pentru cei pasionați de muzică!

Setul cu cască Chrome reprezintă accesoriul perfect pentru comunicările pe Internet și pentru o sesiune de jocuri și se remarcă prin acuratețea și claritatea sunetului. Setul dispune de un microfon compact și un cablu integrat pentru controlul volumului. Banda căptușită și reglabilă și pielea moale a pernuțelor pentru urechi vă permit să ascultați muzică în cele mai bune condiții, fără pic de disconfort.

Căștile sunt soluția perfectă pentru a asculta muzică pe drum spre serviciu, întâlnirile cu prietenii sau în drumețiile de week-end. Seria Chrome include trei modele diferite, toate cu microfon integrat. Forma căștilor vă permite să vă bucurați de melodiile preferate oriunde și oricând, fără a fi deranjați de zgomotele ambientale.

Toate modelele sunt compatibile cu iPhone-urile, telefoanele inteligente și alte dispozitive audio. Dopurile de silicon ale căștilor asigură un confort sporit.

Boxele USB din noua serie Chrome au un design compact și elegant și o putere incredibilă de de redare a sunetelor. Acuratețea sunetului, putere mare, bass-uri și beat-uri de excepție, toate acestea vă permit să vă uitați la filmele preferate stocate pe PC, tabletă sau laptop.

Patru modele de mouse ce se remarcă prin funcționalitate, ergonomie și design unic întregesc colecția Chrome. Toate modelele au 1000 dpi rezoluție, 3 butoane și rotiță scroll. Sunt ușor de utilizat datorită design-ului compact și mânerelor laterale. Finisaj cromat, elegant, sofisticat și o undă de luminozitate. Colecția cuprinde și două modele de mouși cu fir, disponibile și în versiune wireless cu tehnologie 2.4GHz pentru o conexiune fiabilă, fără întreruperi.

Două genți de laptop și o husă de iPad au fost alese pentru a completa noua serie Chrome: un rucsac pentru laptopuri de 15.6″, unul pentru laptopuri de 16″ și o husă versatilă de iPad. Se remarcă printr-un înveliș închis la culoare cu accente cromate elegante pentru protecție optimă și durabilitate.

Design-ul minimalist le face potrivite pentru birou, călătorii și activități urbane de zi cu zi. Gențile sunt confortabile, durabile, au buzunare multiple pentru a stoca toate lucrurile de care aveți nevoie și sunt bine compartimentate. Husa de iPad dispune de închidere cu fermoar și captușeală din catifea la interior. pentru o protecție sporită.

Este compactă și ușoara și se potriveste perfect în orice geantă astfel încât să pastrați iPad-ul în siguranță în timp ce vă aflați în mișcare. Plus: un breloc inclus pentru fiecare geantă.