(P) Ce cercei de argint ți se potrivesc?

Apropo.ro / 16.04.2021, 17:18
(P) Ce cercei de argint ți se potrivesc?

Din cele mai vechi timpuri femeile au descoperit că o pereche de cercei reprezintă o modalitate excelentă de a adăuga culoare garderobei și de a oferi farmec oricărei ținute.

Dar cine poate rezista ispitei de a avea mai multe perechi de cercei de argint, una mai frumoasa ca alta? Iar intrebarea: „cand și ce pereche sa port?” poate fi una destul de copleșitoare.

Atunci când porți o pereche de cercei de argint ai toate șansele să  te simți mai elegantă și mai atractivă. Insă, nu uita să ai grijă de aceste aspecte importante:

 

  1. Potriveste-ți cerceii cu forma feței

 Incearcă să înțelegi ce formă a feței ai și ce fel de cercei ți se potrivesc.

  • Fața în formă de triunghi inversat

Dacă fruntea este cea mai lată parte a feței, care se înclină pînă la o bărbie mai îngustă și ascuțită, atunci ai o forma a triunghiului inversat a feței. Pentru a echilibra vizual forma fetei, alege cerceii care scot din evidenta fruntea larga si creaza iluzia latimii la nivelul maxilarului. Cercei care atarna functioneaza cel mai bine in acest caz.

  • Fața ovală

Dacă ai forma feței ovală poți purta aproape orice formă, dar cerceii în forma de cui in stil minimalist iti vor evidentia pometii minunati.

  • Fața rotundă

Dacă fața ta este circulară, adică ceva mai largă la pomeți, fără conicitate la barbie, atunci ai o fata rotunda. Cerceii cu picaturi sau care atarna iti vor alungi fata si o vor face sa para mai subtire. Evita cerceii circulari mari si cei voluminosi care nu vor face altceva decat sa-ti rotunjeasca vizual si mai mult fata.

  • Fața alungită

Dacă ai o față alungită alege cercei care sa iti sublinieze latimea fetei. Cerceii mari si cei rotunzi iti vor face fata sa para mai plina.

  1. Poartă cercei care se potrivesc stilului tău de viață

 Atunci cand vrei sa iti pui o pereche de cercei, e cazul sa te intrebi: ”Unde ii vei purta?”

  • La birou

Pentru munca la birou alege stilul clasic si minimalist, care sa iti ofere autoritate. Evita cerceii mari daca te afli in domenii foarte traditionale si conservatoare, cum ar fi finantele si dreptul.

  • In timpul liber

Acum este momentul sa te relaxezi si sa iti scoti in evidenta personalitatea. Poti sa uiti de dress code si sa te distrezi. Pentru timpul petrecut in familie, cu prietenii sau la o iesire in parc alege ceva care sa iti placa, indiferent ca sunt cercei in forma de cui, suspendati sau cu forme geometrice.

  1. Alege cercei în ton cu personalitatea ta

Dacă ești genul de femeie romantică care se bucură de feminitate și rafinament, alege cerceii cu detalii rotunjite și curbate.

Femeia dramatică sau chic care iubește ieșirile în oraș va alege cercei cu margini drepte și forme pătrate, dreptunghiulare și triunghiulare. Dacă ești creativă și în căutarea a ceva nou, poartă cercei colorați și veseli cu pietre incastrate, care să se potriveasca cu nuanta hainelor tale.

Pentru femeile clasice care stiu ce vor de la viata, sunt potrivite stilurile simple, atemporale, precum cerceii mici, cercei in forma de cuie si cei care atarna.

Cerceii sunt accesoriul care te completeaza, iți scot în evidență trăsăturile feței și te fac să stralucesti. Astfel, nu ezita să porți cercei de argint și să te simți iubită și admirată în fiecare zi.