(P) Cum ar fi să-ți încălzești casa cu un șemineu de puterea centralei clasice pe gaz?

De: Alex Manole / 17.12.2021, 14:09
(P) Cum ar fi să-ți încălzești casa cu un șemineu de puterea centralei clasice pe gaz?

Dacă ești în căutarea unei soluții puternice de încălzire, dar care să și ofere locuinței tale un aspect exclusivist și carisma împrumutată de la magicul șemineu pe lemne, atunci, specialiștii PEFOC, meșteri devotați cu peste două decenii de experiență în comercializarea și montajul profesional al unui întreg univers de soluții termice alternative, ne propun varianta inedită de încălzire cu ajutorul șemineului pe gaz!

Șemineele pe gaz pot fi montate în aproape orice locație inclusiv la blocuri, neavând nevoie de un coș de fum scos deasupra acoperișului, ci doar de o evacuare concentrică precum la centralele de apartament clasice. Întreaga gamă de șeminee pe gaze naturale (de la rețea sau pe butelie) prezintă un plus de confort interior deoarece, atât pornirea cât și reglajul se face de la telecomandă. Alegând un focar de șemineu pe gaz propan din gama PEFOC, veți beneficia de o eficiență sporită, un plus de automatizări și un sistem de siguranță în deplină conformitate cu cele mai stricte norme Europene.

Indiferent de tipul clădirii (casă, apartament, pensiune, hotel, birou etc) un șemineu pe gaz sau un șemineu centrala peleti vor fi întotdeauna o alegere inspirată și o alternativă stilată la centrala clasică pe gaz. Pentru oricine dorește să se bucure de eleganța și ambianța unui șemineu cu flacără adevărată, drept sau pe colț, dar în același timp și de mai mult confort, focarele de șemineu pe gaz din stocul de produse Pefoc, reprezintă cel mai fericit mod de a combina căldura cu esteticul inedit.

În continuare, vă vom prezenta o serie întreagă de beneficii și avantaje ale acestui dispozitiv termic revoluționar:

  • pot fi amplasate în orice locuință datorită evacuării concentrice asemănătoare centralelor termice de apartament;
  • design modern și aspect elegant ce se integrează perfect în orice tip de amenajare interioară;
  • nu rezultă praf sau cenușă în timpul arderii, deci nu necesită curățare. În plus, nu ai nevoie de o sursă de lemne care trebuie tăiate și depozitate;
  • construcție simplă cu vedere largă și panoramică asupra focului și dotare cu sistem Mertik Maxitrol – de control asupra înălțimii flăcărilor;
  • grijă pentru sănătate și mediul înconjurător prin reducerea emisiilor de dioxid de carbon. Focarele de seminee ieftine pe gaz nu produc cenușă, funingine sau alți compuși sulfurici care dăunează;
  • numeroase modele cu variante diversificate de amplasare a sticlei, conform preferințelor beneficiarilor și posibilitatea accesorizării cu lemne ceramice sau pietre decorative pentru a fi cât mai asemănătoare șemineelor pe lemne tradiționale.

Pregătește-te de confort și căldură la superlativ! În plus, aceste modele speciale de șeminee cu închidere ermetică prezintă standarde înalte de siguranță. Așadar, în cazul unor scurgeri de gaz, șemineul este dotat cu un sistem care stopează alimentarea și oprește funcționarea șemineului. Vei deține controlul perfect a căldurii, datorită posibilității de setare după preferințe a temperaturii de ardere și oprirea șemineului pe gaz, făcând astfel și economie la facturi.

Un alt beneficiu major o reprezintă sistemul inteligent de selectare a combustibilului ce permite alegerea între Gaz Natural sau GPL (Gaz Petrolier Lichefiat), dar și al sistemului de siguranță prin ionizare, care optimizează combustia gazului în situațiile în care nu este suficient aer în interiorul focarului.

Așadar, nu mai sta pe gânduri și alege focarele pe gaz din catalogul PEFOC! Vei beneficia de consultanță de specialitate, servicii profesionale de montaj la cerere și livrare gratuită și promptă, în maximum 48 de ore de la confirmarea comenzii plasate, atât telefonic, cât și on-line, de pe site-ul oficial www.pefoc.ro!