(P) Cum să alegeți cel mai bun protector termic pentru păr?

Apropo.ro / 04.10.2021, 18:08
(P) Cum să alegeți cel mai bun protector termic pentru păr?

Protectoarele termice sunt potrivite pentru toată lumea și orice tip de păr. În plus față de reducerea frizului și de a face coafură să reziste mai mult, aceste produse hidratează. Adică reprezintă o opțiune excelentă pentru a proteja părul și a nu-l deteriora din cauza acțiunii temperaturilor ridicate.

Vă oferim câteva linii directoare pentru alegerea celui mai bun protector termic pentru păr. Nu vă fie teamă să folosiți și să încercați aceste produse – părul dvs. merită un tratament adecvat! În plus, profitați de oferta Esteto Black Friday la produse pentru păr și nu numai!

Cum să alegeți cel mai bun protector de căldură pentru păr?

Înainte de a cumpăra cel mai bun protector termic pentru păr, trebuie să fiți siguri de efectul pe care doriți să îl aveți asupra părului. Vreți doar să modelați, să neteziți sau să protejați?

Faceți alegerea unui protector termic pe baza efectului și a indicației dorite

Protectoarele termice au funcția de a proteja firele de daunele pe care le pot provoca temperaturile ridicate. Dar multe dintre ele au și alte funcții.

Unele dintre aceste produse sunt mai potrivite pentru femeile cu părul creț, altele pentru părul vopsit și uscat. Există, de asemenea, cele care sunt definite ca fiind versatile, adică pentru orice tip de păr. În gama de cosmetice Keune veți găsi astfel de produse.

Cele mai frecvente indicații găsite pe etichete sunt cele pentru cele mai frecvente efecte, cum ar fi utilizarea unui ondulator sau a plăcii de păr. Cei care folosesc doar uscătorul, pot alege produse indicate pentru uz general.

Verifică tipul de textura care se potrivește cel mai bine părului

Alegerea celui mai bun protector de căldură pentru păr implică, de asemenea, cunoașterea celei mai bune texturi a produsului pentru păr. Există câteva opțiuni pe piață precum crema, spray, ulei, fiecare dintre ele prezentându-se cu caracteristici specifice.

Tipuri de structuri de protecție termică

Există diferite texturi de texturi de protecție termică, ceea ce înseamnă că trebuie să o alegeți pe cea care se potrivește cel mai bine părului dvs.

1 – Protecție termică de tip spray

Acest produs este ușor de aplicat, ideal mai ales pentru femeile cu fire foarte fine de păr. Acest lucru le face și mai ușoare și mai frumoase. O altă indicație pentru acest produs este posibilitatea de a crea onduleuri, menținând buclele cât mai naturale posibil. Există și alte opțiuni la spray-uri care pot fi aplicate părului cu alte texturi.

2 – Protecție termică tip crema

Acest tip de protecție este mai gros și ideal pentru fire mai groase de păr. După cum puteți vedea, alegerea celui mai bun protector pentru păr include și cunoașterea tipului dvs. de păr.

Pentru a cunoaște acest răspuns, trebuie să vă gândiți mult la grosime și la ceea ce doriți să obțineți cu aplicarea produsului. Dacă părul dvs. este mai uscat, merită încercat acest tip de produs, deoarece părul mai cremos va oferi umezeală și strălucire.

Utilizați acest produs imediat după baie, pentru a pregăti părul în timp ce îl uscați cu un uscător de păr sau orice alt dispozitiv care are o temperatură mai ridicată. Sfatul fundamental este să aplicați acest produs uniform pe tot părul și cu firele încă ude. Evitați să umpleți scalpul cu crema, deoarece este posibil să nu obțineți efectul dorit.

3 – Protecție termică de tip ulei

Protectoarele termice pe baza de ulei sunt o alegere excelentă pentru utilizarea zilnică, deoarece garantează strălucirea și moliciunea de care au nevoie firele. Aplicarea poate fi realizată pe fire uscate sau umede. Sfatul este să alegeți această textura dacă părul dvs. este mai uscat și nu are nicio problema cu uleiurile.

Avantajele utilizării acestui produs

Alegerea celui mai bun protector de căldură pentru păr nu este întotdeauna ușoară. Trebuie să luați în considerare câteva întrebări importante, cum ar fi tipul de păr și care este obiectivul dorit.