(P) De acum îți poți comanda soba sau un șemineu online spectaculos cu livrare gratuită

De: Alex Manole / 07.01.2022, 11:45
(P) De acum îți poți comanda soba sau un șemineu online spectaculos cu livrare gratuită

De peste două decenii, echipa meșterilor PEFOC este într-o continuă expansiune ghidată de scopul comun de a oferi căldura și confortul sublim, pentru cât mai multe case din România! Astăzi, renumitul brand autohton de soluții termice și șeminee, propune tuturor celor interesați de soluții alternative de încălzire, un univers complet de produse, accesorii și servicii – cam tot ceea ce este nevoie pentru sistemul termic al casei, începând de la focarele premium de șeminee pe lemne, modele noi de soba pe lemne cu aspect rustic sau modern, coșuri de fum profesionale, materiale de construcții, elemente și accesorii pentru finisaje și până la șeminee de exterior sau grătare de grădină, perfecte pentru momente de răsfăț culinar în aer liber!

În plus, acum ai posibilitatea unică de a comanda online și alege calitatea cu adevărat premium la prețuri pentru fiecare portmoneu, dintr-o ofertă completă de focare de șemineu, disponibile din magazinul www.pefoc.ro sau direct de la partenerii locali și meseriași dedicați domeniului termic din toate zonele importante ale țării. Așadar, faceți cunoștință cu un nou nivel al confortului absolut, apelând la o firmă serioasă formată din profesioniști adevărați pentru care, această meserie nu mai are nici un fel de secrete!

În continuare, îți propunem să arunci o privire peste cele mai cunoscute tipuri de focare folosite la construcția renumitelor șeminee Pefoc ce se împart la rândul lor, în 3 mari categorii:

Focare STANDARD 

Unele dintre cele mai îndrăgite focare cu prețuri accesibile sunt focarele standard economice! Realizate din fontă sau oțel cu șamotă la interior, beneficiază de o sumedenie de posibilități de configurare, precum: focare cu sticlă simplă sau dublă, cu deschidere standard sau cu deschidere verticală tip lift, cu 2 sau 3 laturi de sticlă, precum și cu multe alte opțiuni funcționale sau estetice.

Acest tip de focar îți oferă posibilitatea să îți proiectezi propriul șemineu de vis, alegându-ți singur modelul, dar și să afli costurile finale din timp, astfel încât să știi exact câți bani va trebui să cheltuiești, încă de la începutul proiectului! Fabricate din fontă turnată sau oțel cu șamotă, focarele standard se remarcă prin rezistență, durabilitate și posibilitatea de construcție al oricărui tip de șemineu clasic, rustic, elegant, modern, vintage, tradițional sau contemporan.

Focare din gama PRO

Focarele din gama PRO sunt echilibrul pe care îl cauți, fiind proiectate cu accent pe performanță și atenție sporită la detalii. Practic vorbim despre un upgrade la focarele standard în ceea ce privește calitatea șamotei interioare, proprietățile de acumulare și recuperare de căldură, a calității materialelor și sticlei, a mânerelor, culisarea ușilor, a ramelor de rezistență și pieselor de îmbinare.

Acest tip de focar se bucură de o ardere ecologică și mai curată, comparativ cu un focar standard. Procesul termic se desfășoară pe vatra incintei, obținând astfel o ardere cât mai completă și reziduuri scăzute de cenușă. Datorită faptului că focarele din gama PRO sunt dotate cu sistem de triplă combustie, le fac ECO-friendly și dispun de etanșeitate maximă, ceea ce presupune că energia termică obținută din lemn, va fi exploatată la maximum, în beneficiul confortului total al fiecărui client!

Focare PREMIUM

Din această categorie specială destinată clienților mai pretențioși, fac parte șemineele premium marca HOXTER care sunt și cele mai calitative produse din catalogul PEFOC, recunoscute la nivel mondial pentru randamentul lor superior. Realizate cu atenție deosebită la detalii, atât pe partea de design, cât mai ales pe partea funcțională, acest tip de focare de lux sunt ideale pentru construcții de șeminee ultra-moderne, pe colț sau cu linii minimaliste. Focarele de șemineu Hoxter reprezintă produse etalon în ceea ce privește încălzirea cu aer cald sau apă. Șemineele de lux funcționează perfect în sisteme de construcție cu masă de acumulare sau întoarcere de fum și pot fi montate în sisteme de convecție, unde avem posibilitatea de a distribui căldura acumulată și spre alte încăperi.

Dispozitive etanșe, acestea răspund la cea mai mică acționare a clapetei de tiraj, demonstrând că sunt produse premium. Siguranța și confortul în utilizare, nu sunt afectate de temperatura înaltă din incintă deoarece, elementele de control sunt prevăzute să se răcească în timpul funcționării. De asemenea, sistemul de combustie cu perdea de aer este creat pentru a conduce fluxul de aer de-a lungul sticlei șemineului pentru realizarea procesului pirolitic. În plus, arderea lemnului direct pe vatră, oferă avantajul că reziduurile de cenușă produse, se apropie de zero!

Așadar, oricare ar fi alegerea ta, meșterii sibieni îți vor livra doar soluții și servicii de calitate verificată, actualizate constant în portofoliul de produse care respectă cele mai înalte standarde europene. Căutăm să ne perfecționăm constant, participând la diferite traininguri, conferințe sau cursuri și oferim livrare gratuită direct de pe site-ul oficial www.pefoc.ro, dar și montaj profesional la cerere, consultanță telefonică sau la fața locului. De aceea, Pefoc a devenit “casa” pentru șeminee clasice sau moderne, termoșeminee, sobe, modele ieftine de semineu electric, coșuri de fum, grătare, materiale de construcții și consumabile – totul sub sloganul oficial al companiei: “Noi facem tot, tu pui pe foc!”