(P) DELIRIC @ ROMANIA, USA

De: Cristiana Trifu / 30.08.2018, 08:00
(P) DELIRIC @ ROMANIA, USA
În aprilie 2017 Telekom şi-a asumat misiunea de a elibera internetul pentru toţi românii, lansând noi oferte revoluţionare de servicii mobile, cu internet 4G nelimitat. Dar ce se întâmplă când descoperi că mai există „o Românie” peste ocean, la 7000 de kilometri depărtare? Simplu, #netliberezi şi românii de acolo, din Romania, Pennsylvania, USA.

La un an de #NETLIBERARE, împreună cu Deliric, cunoscutul vlogger şi rapper, Telekom a decis „Să nu lase niciun român în urmă” şi să ofere şi celor 20 de locuitori din satul Romania de peste ocean internetul 4G nelimitat din ţară.

Astfel, înarmat cu o cameră de filmat şi abonamente special create şi personalizate de Telekom, Deliric a oferit celor 20 de locuitori din satul american Romania acces nelimitat la internetul de mare viteză. Misiunea de a elibera internetul pentru întreaga naţiune a fost îndeplinită. Oamenii de acolo l-au primit cu braţele deschise. Internetul din zonă nu funcţiona deloc bine, iar preţurile abonamentelor ajungeau la peste 150$ pe lună. Odată intraţi în rând cu toţi românii, Vic, Josh, Toby, Chelsea şi-au introdus noile sim-uri în telefoane şi s-au pus pe navigat, descoperind lucruri la care până atunci erau limitaţi.

În plus, rapper-ul Deliric a vrut să lase un mesaj tuturor românilor, indiferent de continent. Astfel, pe autostrada Interstate 76, în drumul spre satul Romania, a fost instalat un panou publicitar care anunţa că “Niciun român nu este lăsat în urmă” când vine vorba de libertatea de a avea net nelimitat.