P. Diddy a cumparat toata sampania din Arizona

Apropo.ro / 01.02.2008, 12:18
P. Diddy a cumparat toata sampania din Arizona
Fan declarat al pretioasei bauturi, rapperul a cumparat toata sampania Cristal din statul american Arizona cu ocazia unei petreceri.

Impatimit al petrecerilor grandioase, rapperul Diddy a doborat de curand un nou record: gazda emisiunii “Making The Band”, difuzata de luni pana vineri, de la ora 09:00, la MTV, a cumparat toata sampania Cristal din statul american Arizona. Achizitia extrem de scumpa se datoreaza petrecerii Superbowl, organizata in acest weekend de artist.

Fan declarat al sampaniei Cristal, superstarul a cumparat mai bine de 100 de sticle din pretioasa bautura: “Am vandut aproape toata sampania din Arizona. In general sticlele de Cristal sunt destul de greu de gasit, dar acum, cu ocazia petrecerii Superbowl organizata de Diddy, ne-am golit stocurile”, a declarat distribuitorul scumpei bauturi.

Celebrul rapper este hotarat ca petrecerea sa fie una de exceptie: Diddy va sustine si un mini concert pentru ca petrecaretii pasionati de fotbal, care dau nu mai putin de 800 de dolari pe o sticla Cristal, sa se simta cu adevarat invingatori!