P. Diddy își cumpără post de televiziune

De: Carmen Ulian / 12.03.2014, 10:00
P. Diddy își cumpără post de televiziune
Rapper-ul P. Diddy vrea să-și cumpere un post de televiziune prin cablu. Artistul a trimis o ofertă de nerefuzat la Fuse: 200 milioane de dolari!

Postul de televiziune prin cablu Fuse, specializat în difuzarea de videoclipuri muzicale, a primit o ofertă de cumpărare de 200 milioane de dolari din partea rapper-ului P. Diddy, potrivit Bloomberg News, care citează trei surse implicate în aceste negocieri, precizează variety.com.

Pentru că distracție și pentru că informație! Noi te placem, tu ne PLACI?

Potrivit Bloomberg News, rapper-ul P. Diddy, al cărui nume real este Sean Combs, se va folosi de achiziționarea postului Fuse pentru a impulsiona dezvoltarea propriului post de televiziune, Revolt, pe care l-a lansat în toamna anului 2013, în colaborare cu Comcast Corp.

Folosindu-se de Fuse pentru a distribui Revolt TV, acesta din urmă va ajunge în casele unui public mai larg și va obține astfel venituri mai mari de la distribuitorii săi. Bloomberg News spune că postul Fuse este disponibil în circa 74 milioane de locuințe americane prin intermediul sistemelor de televiziune cu plată, în timp ce Revolt TV este recepționat în aproximativ 22,8 milioane de locuințe.

Citește mai multe detalii despre afacerea lui P.Diddy, pe Mediafax.ro