(P) DreamHack București se întoarce!

Apropo.ro / 07.02.2014, 15:11
(P) DreamHack București se întoarce!
Cel mai mare turneu de sport electronic din România va avea loc la Sala Polivalentă între 26 și 27 aprilie.

DreamHack București – cel mai important eveniment de sport electronic din România, se întoarce la Sala Polivalentă din Capitală, pentru al doilea an consecutiv. Timp de două zile, între 26 și 27 aprilie, Bucureștiul va fi kilometrul 0 al gamingului, atât pentru unii dintre cei mai cunoscuți jucători profesioniști din întreaga lume, cât pentru pasionații de sport electronic din România.

Evenimentul organizat de ComputerGames.ro pune anual România pe harta mondială a sportului electronic. Cu toate că la prima vedere poate părea o simplă joacă pe calculator, sportul electronic a câștigat din ce în ce mai mult teren în ultimul timp, iar țara noastră a devenit cu adevărat reprezentativă pentru acest sport.

DreamHack înseamnă jocuri, Internet de mare viteză, sport electronic, turnee internaționale, competiții dedicate spectatorilor, tombole și concursuri, costume tematice (cosplay), tehnologii de ultimă generație, comunicare și divertisment digital, toate într-un festival hipnotizant ce le oferă vizitatorilor o experiență unică în lume.

Organizat începând cu 2012, DreamHack București aduce în România cei mai buni jucători profesioniști din întreaga lume, în turnee unde fanii pot să-i urmărească în acțiune, pe scenă sau chiar în zona de turneu. La rândul lor, jucătorii și echipele din România au posibilitatea să-și măsoare forțele împotriva unor adversari de talie mondială și să demonstreze că sportul electronic este un fenomen ce nu trebuie ignorat.

DreamHack București 2014 va include turnee pentru cele mai în vogă jocuri video ale momentului, fie ele pe PC sau pe consolă.

Pasionații de Dota 2 nu vor duce lipsă de activitate între 26 și 27 aprilie. Evenimentul va găzdui un turneu internațional de Dota 2 pe echipe (DreamHack București 2014 Invitational) și confruntări 1 vs. 1 dedicate spectatorilor.

Fanii League of Legends (LoL) vor putea asista la a doua ediție a Cupei Liceelor, unde cele mai bune patru echipe din România vor lupta pentru premiile puse în joc.

 

La fel ca în ediția precedentă, calificările pentru participările în playoff vor fi organizate online, mai multe informații despre înscrieri și desfășurarea meciurilor urmând să fie dezvăluite în curând pehttp://www.dreamhack.ro/

 

De asemenea, pasionații de League of Legends se vor putea înscrie la rândul lor în confruntări 1 vs. 1 dedicate spectatorilor.

 

La DreamHack București 2014 se vor mai desfășura turnee de FIFA 14, Hearthstone și Super Street Fighter IV, iar spectatorii vor avea șansa să-i vadă în acțiune pe cei mai buni jucători de StarCraft II din lume, în cadrul DreamHack Open. Întregul eveniment va fi transmis atât online, cât și pe TV.

 

În zona High-Tech,vizitatorii vor putea testa cele mai noi tehnologii: SteamBox, prototipul Steam Controller, dar și gadget-uri și console de ultimă generație.

 

Indiferent dacă participi la competițiile și tombolele dedicate spectatorilor, testezi gadgeturi de ultimă generație în zona High-Tech, te bucuri de produsele exclusive puse la dispoziție de Secret Shop sau trăiești la intensitate maximă meciurile din turneele de eSport – dotate cu premii de zeci de mii de dolari, DreamHack București 2014 are ceva de oferit pentru toată lumea.

Biletele pentru cel mai mare eveniment de gaming din România, DreamHack București 2014, s-au pus în vânzare și pot fi achiziționate online prin intermediul ComputerGames Shop.

Prețurile biletelor variază între 34,99 și 299 RON.http://shop.computergames.ro/bilete-dreamhack/dreamhack/