(P) fashion-basket.com, magazinul femeilor îndrăznețe

De: Marian Andrei / 14.08.2013, 11:39
(P) fashion-basket.com, magazinul femeilor îndrăznețe
Femeile îndrăznețe au de acum o alternativă a tot ceea ce însemnă comun, convențional și impersonal, chiar și atunci când vorbim de stilul business: magazinul online fashion-basket.com.

Din dorința de a oferi femeilor îndrăznețe o alternativa la tot ceea ce însemnă comun, convențional și impersonal, chiar și atunci când vorbim de stilul business, am creat magazinul online fashion-basket.com. Te invităm să răscolești printr-un mix de branduri italienești, britanice, franțuzești și autohtone, ce propun stiluri foarte diverse, dar cu note recurente: practic, versatil, cool fără efort. Pe principiul „mix it up”, îți propunem ținute care se pot combina în diverse feluri, unele suprinzătoare și nonconformiste, obținând stiluri complet diferite sau ținute purtabile în ocazii foarte diverse, printr-o simplă accesorizare diferită.

Am ales multe piese de bază și „must-have”, care ar trebui să existe în fiecare garderobă: cămașa albă slim fit, tricoul alb glam, pantalonii boyfriend sau fusta maxi, cardiganul din cașmir sau body-ul din cel mai confortabil bumbac. Căt despre rochii… – mătase, dantelă sau animal print sunt doar cateva dintre ingredientele pe care le propunem pentru a da un plus de culoare și efervescență garderobei tale.

Piesele de rezistență sunt însă indiscutabil colecțiile de lenjerie intimă și costumele de baie Verdissima. Unic importator al brandului italian Verdissima în România, cu tradiție în lenjeria sofisticată, sexy și de un rafinament provocator, aducem în fiecare sezon colecțiile Verdissima Underwear, Verdissima Basic (lenjerie în culori de bază alb, negru și bej din dantelă sau bumbac), Verdissima YOU (street wear) sau Verdissima Beachwear (costume de baie și ținute de plajă). Pentru acestea din urmă, Verdissima propune unmood excentric și original, prin mixul culorilor, al texturilor și al aplicațiilor glam realizate manual.

Este un site perfect și pentru barbați în căutare de cadouri încântătoare, cu optiunea de eGift Card – un voucher trimis electronic. E atât de simplu să faci un cadou de calitate cuiva drag, alegând doar valoarea și data la care vrei să îi fie trimis și lăsându-i celei dragi plăcerea de a-și alege ce îi place. O opțiune perfectă pentru cei care nu au timp sau nu vor să riște cu un cadou nepotrivit.

În plus, fashion-basket.com oferă toate facilitățile site-urilor consacrate: posibilitatea retururilor indiferent de motiv, cu rambursarea integrală a costurilor, plata prin card bancar sau ramburs (în curând și Paypal), transport gratuit pentru comanda minimă, securitatea datelor prin parteneriate certificate.

Pentru că diversitatea este un principiu de bază, pe fashion-basket.com vei găsi modele în serii mici, astfel că e bine să fii pe fazăși să te abonezi la newsletter-ul săptămânal pentru a fi la curent cu noutățile și promoțiile noastre. Intră deci și prinde reducerile de până la 70% la o întreagă gamă de haine, lenjerie intimă și costume de baie, selecționate cu atenție pentru a aduce confort, plăcere și multă dragoste.

Dacă ți-am stârnit curiozitatea, intră pe http://www.fashion-basket.com

și abia așteptăm să ne împrietenim pe www.facebook.com/fashion-basket!