(P) Festivalul de fotografie „Alba sub lumini de Oscar” Ediția I -Alba Iulia / Valea Frumoasei – Munții Șureanu

De: Dragos Tanase / 01.08.2014, 14:27
(P) Festivalul de fotografie
La Alba Iulia se desfășoară în perioada 28 iulie- 2 august prima ediție a Festivalului-concurs de fotografie "Alba sub lumini de Oscar" la care participă iubitorii de fotografie, atât profesioniști, cât și amatori.

Timp de cinci zile, Cetatea Alba Carolina și zona Șureanu – Valea Frumoasei este ținta obiectivelor și blițurilor celor mai apreciați fotografi din România, iar cele mai frumoase imagini vor fi premiate în cadrul unui concurs jurizat de fotografi profesioniști consacrați la nivel național și internațional.

Pentru participanți, în cadrul festivalului, sunt programate workshop-uri și cursuri gratuite cu lectori acreditați și fotografi profesioniști și proiecții de fotografie și film la care poate participa și publicul.

La festival și la concursul care se desfășoară în cadrul acestuia s-au înscris 85 de fotografi, care în aceste zile vor surprinde în imagini Cetatea Alba Carolina și zona Șureanu – Valea Frumoasei. În fiecare din cele cinci zile sunt programate concursuri tematice.

Citește mai multe detalii, pe descopera.ro!