(P) GTA V se lansează în România pe ritmuri de hip-hop

Apropo.ro / 16.09.2013, 01:00
(P) GTA V se lansează în România pe ritmuri de hip-hop
Fanii seriei sunt așteptați luni, 16 septembrie, în Media Galaxy din Mall Vitan, de la ora 22:30. GTA V este unul dintre cele mai așteptate jocuri ale anului și primul din serie care include modul multiplayer

Cel mai nou episod al unuia dintre cele mai populare serii de jocuri, GTA V, se va lansa în noaptea de luni, 16 septembrie, în magazinul Media Galaxy din Mall Vitan. Începând cu ora 22:30 toți fanii seriei sunt așteptați să fie printre primii din România care joacă GTA V pe console PlayStation 3 și să participe la un adevărat spectacol, cu multe surprize și premii, care va recrea atmosfera din joc.

Cel de-al cincilea episod al seriei Grand Theft Auto se desfășoară în Los Santos, o metropolă modernă, care se dorește a fi  o parodie a societății moderne din Vest: întreg orașul este împânzit de guru autoproclamați, de personaje dubioase care visează să devină vedete și de celebrități a căror faimă este de mult apusă. În mijlocul acestei lumi dominate de criza economică și reality show-uri de duzină îi vom întâlni pe cei trei protagoniști ai jocului. Fiecare dintre ei reprezintă un alt tip de criminal: Franklin este un borfaș de stradă care vrea să se îmbogățească cât mai ușor și repede, Michael este un escroc retras care vrea doar puțină liniște, iar Trevor este un maniac violent și imprevizibil. Din cauza unor evenimente neprevăzute ei ajung să formeze o echipă nu tocmai obișnuită, care se angajează într-o serie de activități deosebit de riscante, în speranța de a se îmbogăți peste noapte.

Grand Theft Auto V este cel mai ambițios titlu al francizei, oferind cea mai mare și mai dinamică lume de joc întâlnită în jocurile GTA, amestecând firul epic antrenant cu un gameplay captivant.

Mai multe detalii despre joc vor fi oferite în cadrul evenimentului de lansare. Pe lângă prezentarea noului GTA, evenimentul va găzdui mai multe surprize, precum cunoscutul DJ Phlo Da Shaolin, care va mixa cele mai noi melodii hip hop sau trupa de dans BlockBusters Crew. Și, pentru a avea o petrecere adevărată, ca în Los Santos, toți cei prezenți vor putea participa la concursuri și vor putea câștiga premii legate de joc.

Toți fanii sunt așadar așteptați luni, pe 16 octombrie, începând cu orele 22:30 pentru a celebra apariția unuia dintre jocurile care promit să-și lase amprenta asupra istoriei gamingului.

Pentru mai multe informații despre joc vizitați pagina: http://www.rockstargames.com/V/