(P) Home & Design Mall îţi decorează casa cu stil şi eleganţă la „Târgul de perdele şi decoraţiuni”!

Apropo.ro / 31.05.2013, 10:00

(P) Home & Design Mall îţi decorează casa cu stil şi eleganţă la „Târgul de perdele şi decoraţiuni”!
În perioada 31 Mai – 02 Iunie 2013, Home & Design Mall, primul mall de amenajări interioare din România, prezintă colecţia 2013 a celor mai renumite branduri din domeniu.

Home & Design Mall îţi decorează casa cu stil şi eleganţă la

„Târgul de perdele şi decoraţiuni”!

31 Mai – 02 Iunie 2013

 

Perdele · Draperii ·  Storuri ·  Rolete ·  Jaluzele

Sisteme Romane şi Veneţiene · Panouri Japoneze

Textile Decorative ·  Sisteme de Prindere

Decoraţiuni şi Accesorii

 

În perioada 31 Mai – 02 Iunie 2013, Home & Design Mall, primul mall de amenajări interioare din România, prezintă colecţia 2013 a celor mai renumite branduri din domeniu: Guy Laroche,Passo Double, Foresti, Ken Scott, Jover, Comersan, Ado Goldkante şi mulţi alţii.

Consilieri şi designeri autorizati, cu experienţă în domeniul amenajărilor interioare, îţi vor oferi soluţia optimă pentru eleganţa căminului tău, cât şi servicii complete de măsurători, execuţie şi montaj.

Disponibile într-o mare varietate de culori şi modele, create din texturi plăcute şi usor de întreţinut, şi accesorizate în mod adecvat, perdelele au un important rol estetic şi practic. O perdea perfect   aleasă va crea un ambient primitor fiind totodată elementul care va înviora decorul căminului dumneavoastră.  Colecţia 2013 se remarcă printr-o abordare diferită a conceptului de perdele. Stilul folosit în creaţie se axează pe texturi elegante şi sofisticate, având la bază culori extravagante sau diferite combinaţii subtile.

Roletele, jaluzelele, sistemele romane şi cele veneţiene crează o atmosferă plăcută şi elegantă care se pretează atât la interioarele clasice, cât şi la cele moderne des întalnite chiar şi în clădirele de birouri. Gama de ţesături pentru confecţionarea unor astfel de sisteme este foarte variată, de la bumbacul rezistent până la cea mai fină mătase răcoroasă.

O alegere sofisticată atât pentru case dar şi pentru birouri ar fi şi panelurile japoneze. Acestea sunt uşor de instalat şi de utilizat, oferind intimitate şi control al luminii.