(P) Înainte și Acum – 5 metode de a comanda mâncare

De: Dragos Tanase / 07.10.2014, 12:00
(P) Înainte și Acum - 5 metode de a comanda mâncare
Dacă în ziua de azi, să îți inviți prietenii în vizită și să comanzi pizza pare un lucru obișnuit, înainte lucrurile nu stăteau deloc așa. În prezent, majoritatea oamenilor prefera să comande mâncare în loc să petreacă timp gătind.

Livrarea la domiciliu este mai populară și mai folosită decât a fost vreodată, bineînțeles datorită celor mai recente inovații. Comparativ cu trecutul, modalitățile de a comanda mâncare la domiciliu s-au schimbat semnificativ:

MODALITATEA #1: Cu mulți ani în urmă,de exemplu, nu exista livrare la domiciliu. Atunci cum îți puteai procura mâncare dacă nu aveai chef să gătești? Mai întâi, trebuia să te plimbi prin cartier și să găsești un restaurant. Apoi, trebuia să te uiți pe meniul sau. Dacă erai suficient de norocos și găseai mâncarea dorită, aventura ta se sfârșea acolo- doar că trebuia să aștepți până ce mâncarea era pregătită pentru a o putea lua acasă. Dacă nu, atunci trebuia să treci la următorul restaurant…Ar fi putut dura o zi sau două să-ți îndeplinești misiunea, dar exista un avantaj major- nu te-ai fi îngrășat niciodată mulțumită efortuluidepus mergând pe jos.

MODALITATEA #2: Lucrurile s-au îmbunătățit considerabil o dată cu venirea binecunoscutei cărți Pagini Aurii. Restaurantele care ofereau livrare la domiciliu au început să-și listeze numerele de telefon și drept rezultat oamenii au încetat să mai meargă până la restaurante. În schimb, au început să sune și au sunat și au sunat până ce au găsit un restaurant care putea livra la adresa lor mâncarea dorită.

MODALITATEA #3: Revoluționarea livrărilor la domiciliu a început când a apărut primul catalog online care oferea o varietate de restaurante și specificuri de mancare- un singur număr de telefon pentru sute de restaurante. Oamenii erau încântați și entuziasmați de aceasta inovație. Când se îndoiau în privința a ceea ce doreau să comande, aveau sugestii și alternative. Extraordinar!  

MODALITATEA #4: Cam în aceeași perioadă, să comanzi mâncare de pe website-uri a devenit un lucru foarte popular și oamenii s-au simțit liberi să comande ce își doreau. Aveau oportunitatea de a compara restaurante, meniuri și prețuri. Mai mult, pentru prima oară puteau vedea și părerile celorlalți clienti- lucru care i-a ajutat să aleagă mai bine.

MODALITATEA #5: Și acum câțiva ani, a apărut cea mai importantaschimbare odată cu aplicațiile pentru Smartphone-uri.În ziua de azi, oamenii fac totul prin intermediul telefonului mobil, chiar și comandarea mâncării dorite. Aplicațiile sunt la modă, amuzante, prietenoase, practice și rapide.

Deci, cum poți fi în pas cu timpurile?

Accesează aplicația Oliviera pentru că îți oferă șansa unică de a comanda de la mai mult de 150 de restaurante, dar și posibilitatea de a alege mâncare în funcție de specificul culinar dorit.

Încearc-o acum! Ai nevoie doar de câteva click-uri!