(P) Înainte şi Acum – 5 metode de a comanda mâncare

Apropo.ro / 07.10.2014, 10:55
(P) Înainte şi Acum - 5 metode de a comanda mâncare
Dacă în ziua de azi, să îţi inviţi prietenii în vizită şi să comanzi pizza pare un lucru obişnuit, înainte lucrurile nu stăteau deloc aşa. În prezent, majoritatea oamenilor prefera să comande mâncare în loc să petreacă timp gătind.

Livrarea la domiciliu este mai populară şi mai folosită decât a fost vreodată, bineînţeles datorită celor mai recente inovaţii. Comparativ cu trecutul, modalităţile de a comanda mâncare la domiciliu s-au schimbat semnificativ:

MODALITATEA #1: Cu mulţi ani în urmă,de exemplu, nu exista livrare la domiciliu. Atunci cum îţi puteai procura mâncare dacă nu aveai chef să găteşti? Mai întâi, trebuia să te plimbi prin cartier şi să găseşti un restaurant. Apoi, trebuia să te uiţi pe meniul sau. Dacă erai suficient de norocos şi găseai mâncarea dorită, aventura ta se sfârşea acolo- doar că trebuia să aştepţi până ce mâncarea era pregătită pentru a o putea lua acasă. Dacă nu, atunci trebuia să treci la următorul restaurant…Ar fi putut dura o zi sau două să-ţi îndeplineşti misiunea, dar exista un avantaj major- nu te-ai fi îngrăşat niciodată mulţumită efortuluidepus mergând pe jos.

MODALITATEA #2: Lucrurile s-au îmbunătăţit considerabil o dată cu venirea binecunoscutei cărţi Pagini Aurii. Restaurantele care ofereau livrare la domiciliu au început să-şi listeze numerele de telefon şi drept rezultat oamenii au încetat să mai meargă până la restaurante. În schimb, au început să sune şi au sunat şi au sunat până ce au găsit un restaurant care putea livra la adresa lor mâncarea dorită.

MODALITATEA #3: Revoluţionarea livrărilor la domiciliu a început când a apărut primul catalog online care oferea o varietate de restaurante şi specificuri de mancare- un singur număr de telefon pentru sute de restaurante. Oamenii erau încântaţi şi entuziasmaţi de aceasta inovaţie. Când se îndoiau în privinţa a ceea ce doreau să comande, aveau sugestii şi alternative. Extraordinar!  

MODALITATEA #4: Cam în aceeaşi perioadă, să comanzi mâncare de pe website-uri a devenit un lucru foarte popular şi oamenii s-au simţit liberi să comande ce îşi doreau. Aveau oportunitatea de a compara restaurante, meniuri şi preţuri. Mai mult, pentru prima oară puteau vedea şi părerile celorlalţi clienti- lucru care i-a ajutat să aleagă mai bine.

MODALITATEA #5: Şi acum câţiva ani, a apărut cea mai importantaschimbare odată cu aplicaţiile pentru Smartphone-uri.În ziua de azi, oamenii fac totul prin intermediul telefonului mobil, chiar şi comandarea mâncării dorite. Aplicaţiile sunt la modă, amuzante, prietenoase, practice şi rapide.

Deci, cum poţi fi în pas cu timpurile?

Accesează aplicaţia Oliviera pentru că îţi oferă şansa unică de a comanda de la mai mult de 150 de restaurante, dar şi posibilitatea de a alege mâncare în funcţie de specificul culinar dorit.

Încearc-o acum! Ai nevoie doar de câteva click-uri!