(P) Intră în spiritul Oktoberfest la Plaza România!

Apropo.ro / 04.10.2014, 08:30
(P) Intră în spiritul Oktoberfest la Plaza România!
Plaza România pune accentul pe voia bună cu ocazia Oktoberfest, adăugând în programul evenimentelor o impresionantă petrecere cu reduceri.

În acest an, Oktoberfest a început la Plaza România pe 25 septembrie şi, după un weekend în care numeroasele evenimente au avut ca efect o creştere a traficului din mall cu 40%, continuă în forţă până pe 5 octombrie, oferindu-le clienţilor un program plin de manifestări atrăgătoare şi incitante.

De pildă, Oktoberfest Discount Shopping Party, care are loc pe 3 şi pe 4 octombrie, între orele 22:00 şi 24:00, la Plaza România. Cu ocazia acestei petreceri, clienţii au parte de reduceri de până la 90% la unele din cele mai cunoscute branduri din domeniile fashion, cosmetice, electronice, IT & GSM, bijuterii, electrocasnice, cărţi, încălţăminte şi accesorii, jucării, bilete la film, dar şi la restaurante. Oktoberfest Discount Shopping Party va anima weekendul, fiind modalitatea perfectă de a încheia o săptămână de Oktoberfest plină de evenimente.

Bucură-te de experienţa germană la superlativ încă de luni, 29 septembrie, ziua multiculturalităţii, cu un happy hour cu produse bavareze. Urmează festivitatea de deschidere şi câteva ore dedicate comunităţilor maghiare, săseşti, spaniole, ruseşti şi Roma, totul culminând cu un spectacol de dans şi cu concursul “Regele Oktoberfest”.

Dacă marţea evenimentele folclorice româneşti şi bavareze sunt în prim plan, dar fără a lipsi show-ul lui DJ Edelweiss, ziua de miercuri va fi pe gustul amatorilor de ceva puţin diferit: show-urile de salsa vor alterna cu baletul Oktoberfest-Tango, seara fiind încheiată de spectacolul “Tropicasao”, la care MC va fi faimosul Willmark.

Joi şi vineri, pe măsură ce concursul “Regele Oktoberfest” continuă, publicul se va delecta şi cu concertele live ale Claudiei & Die Burzenland Party Band, Karpaten Band, Rocky 5 şi ale Trupei 6.

Al doilea weekend de Oktoberfest (3 – 5 octombrie) vine şi el cu o agendă plină: pe lângă Oktoberfest Discount Shopping Party, clienţii Plaza România se vor bucura de concerte live, un show animat de DJ, spectacole de dans şi de prezenţa fanfarei Îngerii Albi. Weekendul se va încheia cu premierea câştigătorului concursului “Regele Oktoberfest” şi cu un concert.

Grupul Anchor este prezent in Romania din 1997, fiind unul dintre cei mai puternici jucatori de pe piata prin portofoliul sau de proiecte de retail, rezidentiale si cladiri de birouri. Anchor Grup a construit in Romania Bucuresti Mall, primul centru comercial modern la nivel local.

De asemenea, grupul detine Plaza Romania, una dintre cele mai populare destinatii pentru cumparaturi din Bucuresti, Anchor Plaza, prima cladire de birouri de clasa A integrata cu un centru comercial, si InCity Residences, ansamblu rezidential situat in centrul Capitalei. Valoarea totala a investitiilor efectuate pana in prezent se ridica la peste 350 milioane euro. Grupul continua activ dezvoltarea unor proiecte de anvergura si extinderea platformei de servicii.