(P) Koyos.ro lansează primul târg virtual de Paște

De: Dragos Tanase / 07.04.2014, 16:20
(P) Koyos.ro lansează primul târg virtual de Paște
Siteul de e-commerce Koyos.ro lansează primul târg de Paște virtual din România! Târgul de Paște de la Koyos.ro este deschis non-stop între 4 și 20 aprilie și vine cu reduceri de până la 35% la o categorie extinsă de produse de larg consum dar și cadouri pe care le puteți face celor dragi cu ocazia sărbătorilor.

Târgul de Paște de la Koyos.ro este deschis non-stop între 4 și 20 aprilie și vine cu reduceri de până la 35% la o categorie extinsă de produse de larg consum dar și cadouri pe care le puteți face celor dragi cu ocazia sărbătorilor.

Unul dintre lucrurile importante care fac parte din oferta târgului de Paște este faptul că electrocasnicele mari comandate în această perioadă vin la pachet cu transport gratuit.

Persoanele care au nevoie de un frigider nou vor constata cu plăcere că pot să aibă unul cu un preț redus cu 15% față de prețul inițial. Cine crede că este timpul pentru un televizor mai mare, trebuie să se grăbească: doar în această perioadă are șansa de a găsi pe Koyos.ro televizorul visat cu 20% mai puțin.

Telefoanele vin și ele cu o îmbucurătoare reducere de până la 15%, iar cuptoarele cu microunde sunt mai ieftine cu 24%. Dacă există cineva căruia tocmai i s-a stricat mașina de spălat și intră pe Koyos.ro, găsește sigur un model redus cu 10%. Și probabil că printre cei mai bucuroși clienți vor fi și cei ce își doresc un aspirator, căci vor putea lua unul acasă, plătind cu 35% mai puțin.

Koyos.ro a pregătit ceva bun și pentru clienții care stau conectați la pagina de Facebook a site-ului: Happy Hour în fiecare zi. Asta înseamnă că site-ul va anunța exclusiv pe Facebook o super reducere valabilă doar pentru o oră, în fiecare zi. Prin urmare, cine vrea oferte și mai bune decât cele deja tentante propuse de site, va urmări cu atenție pagina de Facebook și surprizele care vor fi postate aici.

„Toți așteptăm perioada sărbătorilor de Paște cu bucurie și o stare sufletească foarte specială. E primăvară, avem liber, ne vedem cu familiile și petrecem momente tihnite, cum ni se întâmplă de prea puține ori într-un an. Însă, trebuie să recunoaștem că, în această perioadă, ne și place să cumpărăm lucruri noi. Ei bine, știm lucrul acesta și vrem să ne ajutăm clienții să iasă la cumpărături în condiții mai bune: fără să se deplaseze, fără aglomerație și plătind mai puțin”, ne spune Dana Iorga, Director General Operațiuni, Koyos.ro.

Magazinul online KOYOS are la bază o experiență de 18 ani pe piața de distribuție IT&C a companiei IT&S (Internațional Transactions & Services SA). IT&S S.A. este certificat ISO 9001: 2008 de către SRAC și IQNet pentru implementarea și menținerea sistemului de management al calității.