(P) Noul DeAgostini.ro

De: Dragos Tanase / 31.10.2012, 18:00
(P) Noul DeAgostini.ro
De Agostini a lansat în această lună noua variantă de site în limba română. Cu un design atrăgător, complet nou și interactiv, cu o grafică modernă - dezvoltată în spiritul colecțiilor De Agostini, noul www.deagostini.ro oferă un acces mult mai facil la informațiile fiecărei colecții, acestea fiind împărțite în categorii de interes general: Modelism, Artă și creativitate, Colecționabile, Copii și tineri, Știință și cultură.

De asemenea, noul DeAgostini.ro este conectat la sistemul de abonare online și conține o secțiune specială dedicată serviciului de relații și informații cu clienții.

Vizitatorii pot accesa o pagină cu răspunsuri la cele mai frecvente întrebări, pot găsi extrem de ușor toate datele de contact sau pot intra în legătură cu departamentul de relații cu clienții completând un simplu formular.

De Agostini este prezent pe piața din România începând din 2006, an în care a fost lansată colecția ATLAS – Întreaga lume la dispoziția ta. Primită extrem de bine de cititorii din România, colecția a fost un real succes și a fost urmată de numeroase alte lansări – Scooby Doo, Comorile Pământului, În Jurul Lumii, Mănăstiri Ortodoxe, Mașini de Legendă sau Insecte Reale sunt doar câteva dintre titlurile de succes publicate de către De Agostini în țara noastră.

Prin colecția Bani de pe mapamond, De Agostini vă invită să vă aventurați într-o călătorie fascinantă în lumea monedelor și bancnotelor de pe tot cuprinsul lumii, iar prin seria National Geographic – Locuri Celebre aveți șansa să descoperiți cele mai spectaculoase locuri din lume și cele mai fascinante civilizații.

De asemenea, pasionații de cristaloterapie pot afla totul despre proprietățile și caracteristicile pietrelor și cristalelor grație colecției Cristale și Pietre.

Dacă iubiți gătitul, colecția Să gătim cu Tom și Jerry vă invită să descoperiți rețete delicioase și secrete ale unor bucătari profesioniști și să colecționați un set de masă de porțelan pentru patru persoane decorat cu imaginile eroilor voștri preferați.

Până în prezent, De Agostini a lansat în România peste 20 de colecții extrem de apreciate de publicul român, care se bucură de milioane de cititori fideli.