(P) Oncescu și Valahu fac show week-end-ul acesta, la DreamHack București 2013

Apropo.ro / 13.09.2013, 14:52
 (P) Oncescu și Valahu fac show week-end-ul acesta, la DreamHack București 2013
Week-end-ul acesta, Oncescu și Valahu fac skandenberg și se joacă pe consolă la DreamHack București 2013, cea mai incediară competiție de gaming organizată în România.

București, 13 septembrie 2013: Week-end-ul acesta, Oncescu și Valahu fac skandenberg și se joacă pe consolă la DreamHack București 2013, cea mai incediară competiție de gaming organizată în România. DreamHack București 2013 este organizat de Computer Games, site-ul numărul 1 de jocuri din România, și are loc pe 14 și 15 septembrie, la Sala Polivalentă.

Evenimentul aduce față în față peste 200 dintre cei mai buni jucători de sport electronic din lume, care concurează pentru cei 50.000 de dolari puși la bătaie în competițiile de StarCraft II, Counter-Strike: Global Offensive și League of Legends.

Și Oncescu împreună cu Valahu vor fi, în week-end, la Sala Polivalentă, pentru a provoca la skandenberg jucătorii profesioniști de sporturi electronice, dar și spectatorii prezenți la eveniment.

De asemenea, cei doi se vor lupta duminica aceasta, între orele 15:00 – 17:00, pe consolă de jocuri, pe o scenă uriașă, în fața a peste 10.000 de spectatori.

###

Despre ComputerGames.ro

ComputerGames.ro este unul dintre cele mai mari site-uri din România, dedicat în exclusivitate jocurilor, care oferă cititorilor săi cele mai noi știri, articole și download-uri din industria de gaming. De-a lungul timpului, comunitatea din spatele site-ului a crescut considerabil, forumul ComputerGames numărându-se printre cele mai dezvoltate și cunoscute din țară. În 2001, ComputerGames.ro a înființat Professional Gamers League (PGL), asociație care organizează campionatele naționale de jocuri pe calculator, devenite deja o tradiție în lumea tinerilor din România. De peste 10 ani PGL organizează calificări pentru cele mai importante competiții mondiale în domeniu, care de multe ori sunt asemănate jocurilor olimpice. La aceste competiții participă elita sportului electronic mondial, jucători care se antrenează pe parcursul unui an întreg pentru a obține un loc pe podiumul DreamHack, World Cyber Games, International eSport Federation, ESWC.

 

###