(P) Parfumul preferat iti bate azi la usa la un pret wow

Apropo.ro / 14.02.2014, 17:03
(P) Parfumul preferat iti bate azi la usa la un pret wow
SensoDays.ro, siteul ce reuneste branduri celebre din mai multe domenii de larg consum, peste 300 de branduri, peste 10.000 de produse in stoc, anunta lansarea unui sezon de reduceri spectaculoase la toata gama sa de parfumuri de cea mai buna calitate.

SensoDays.ro devine astfel, in aceasta perioada, magazinul cu cel mai bun pret la parfumuri celebre si propune pasionatilor o sesiune de cumparaturi incredibil de variata. Reducerile la toata gama foarte diversificata prezenta pe site merg pana la 40% din pretul de baza pentru perioada Valentine”s Day si 1-8 martie. Accesand siteul si plasand o comanda, cumparatorii isi primesc pretiosul cadou intr-un termen de maximum 24 de ore (pentru cumparatorii din Bucuresti in aceeasi zi). Pentru cei ce doresc sa intre imediat in posesia parfumului mult dorit, exista posibilitatea de a-l ridica personal de la punctul de livrare din Baneasa. Este bine de stiut ca, pentru comenzile de peste 300 de lei, transportul este gratuit.

Parfumurile care pot fi cumparate incepand de astazi de pe siteul SensoDays.ro si care vor ajunge acasa aproape imediat, acopera o gama foarte larga de preferinte. Gasiti aici atat esente clasice, cu nume sonore, care s-au impus deja de-a lungul anilor, cat si mai cele noi propuneri de la casele mari sau miresme de nisa, foarte sofisticate.

Pentru ca in domeniul parfumurilor se pune mereu problema originalitatii marcilor, SensoDays.ro este onorat sa confirme faptul ca aici clientii se pot increde fara griji in parfumurile comercializate, care sunt 100% originale. Toate produsele sunt importate de la distribuitorii oficiali din tara dar si de la distribuitori care aprovizioneaza magazinele mari din Europa. In plus, comenzile pot fi verificate la punctul de livrare Baneasa.

„Daca esti pasionat de parfumuri, niciodata nu poti spune ca ai destule, si mereu te gandesti la un anumit miros la care ti-a ramas la inima. Daca cineva si-a dorit foarte mult un anumit parfum sau are de facut un cadou frumos in perioada imediat urmatoare, asta este momentul in care poate face cea mai eficienta cumparatura,” ne spune Directorul de Marketing SensoDays.ro, doamna Milena Nedelcu.

Pentru cei care doresc sa plece la cumparaturi insa nu sunt siguri care este punctul de plecare, avem mai jos cateva recomandari de parfumuri foarte cautate, atat pentru femei cat si pentru barbati, la un pret foarte bun.

Top 3 parfumuri femei:

Dior J’Adore Eau de Parfume
Chanel No. 5 Eau Premiere Eau de Parfume

Givenchy Dahlia Noir Eau de Parfume

TOP 3 parfumuri barbati:

Dior Eau Sauvage Extreme Eau de Toilette
Giorgio Armani Acqua di Gio Eau de Toilette
Givenchy Pour Homme Blue Label Eau de Toilette

***

SensoDays apartine grupului International Transactions & Services SA, ce detine o experienta de peste 8 ani in comercializarea unui numar mare de marci de prestigiu din diverse domenii.