(P) PPT – Preţuri Pentru Tine: Numărul 1 pentru cel mai bun raport calitate – preţ în categoria magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

De: Nicoleta Nicolae / 27.10.2015, 07:00
(P) PPT – Preţuri Pentru Tine: Numărul 1 pentru cel mai bun raport calitate - preţ în categoria magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte.
Consumatorii români consideră că PPT – Preţuri Pentru Tine oferă cel mai bun raport calitate - preţ la categoria magazine de îmbrăcăminte şi încălţăminte.

Acesta este rezultatul studiului de piaţă Best Buy Award (www.bestbuyaward.org) efectuat de către organizaţia elveţiană ICERTIAS (www.icertias.com) în România.

 

Cercetarea Best Buy Award 2015 / 2016 a fost realizată pe un eşantion de 1200 de respondenţi români cu vârsta mai mare de 15 ani prin metoda CAWI – DEEPMA (Interviu Asistat de Computer prin Internet – Consţientizare Profundă).

 

Persoanele intervievate au fost rugate să răspundă la întrebarea: „Care este lanţul de magazine de îmbrăcăminte care, potrivit experienţei dumneavoastră personale, oferă cel mai bun raport calitate-preţ de pe piaţa românească?”.  Întrebarea a avut un caracter deschis şi le-a oferit respondenţilor posibilitatea să răspundă fără a avea sugestii propuse, consumatorii bazându-se doar pe experienţa personală. Astfel, cea mai mare parte a persoanelor intervievate au răspuns: PPT -Preţuri Pentru Tine.

 

Despre Best Buy Award

 

Best Buy Award este un program de certificare iniţiat în 2010 în Elveţia, care îşi desfăşoară activitatea în peste 25 de ţări din întreaga lume. Scopul acordării acestor distincţii este găsirea produselor cu cel mai bun raport calitate – preţ şi de a facilita, astfel, pentru consumatori căutarea produselor ce vin în beneficiul lor.

Cercetarea  Best Buy Award este derulată în conformitate cu prevederile Codului Internaţional de cercetări de piaţă şi sociale adoptat de Camera Internaţională de Comerţ (ICC) şi de Asociaţia Mondială a Experţilor în Cercetare  (ESOMAR).

 

Despre PPT – Preţuri Pentru Tine

 

PPT – Preţuri Pentru Tine este una dintre cele mai extinse reţele de îmbrăcăminte şi încălţăminte de tip „discount” din România şi Republica Moldova. Cele mai multe magazine PPT se află în oraşe cu peste 10.000 de locuitori, localizate în zone intens circulate şi au suprafeţe de vânzare cuprinse între 100 şi 250 mp.

Din anul 2006 şi până în prezent, „Preţuri Pentru Tine” s-a poziţionat pe piaţă ca un lanţ de magazine destinat celor pentru care preţul este un criteriu important în alegerea celor mai bune soluţii.

În 2014, PPT România a raportat o cifră de afaceri de peste 40 mil. euro şi cu un număr de peste 800 de angajaţi.

În prezent, reţeaua PPT numără în Romania 161 de magazine, respectiv 26 în Republica Moldova, cu un total de peste 1100 de angajaţi. În prima parte a anului 2016, PPT va deschide primele magazine şi în Bulgaria.

 

„Premiul Best Buy ne confirmă din nou că PPT este preferatul consumatorilor români când vine vorba de îmbrăcăminte şi încălţăminte, atât din punct de vedere al preţului, cât şi al calităţii produselor. Acest lucru nu poate decât să ne bucure pentru că eforturile noastre de a veni în ajutorul clienţilor şi al nevoilor acestora sunt recunoscute. Suntem onoraţi de acest premiu şi pe această cale vrem să le mulţumim clienţilor noştri că sunt alături de noi. Vom continua să investim şi să ne întărim poziţia pe piaţă pentru a susţine consumatorii în aceste vremuri”, a declarat Manager-ul de Marketing al PPT Preţuri Pentru Tine.