(P) Reduceri pentru userii Apropo.ro, la parfumexpress.ro

De: Gabriela Voicu / 27.01.2012, 16:15
Pana pe 1 martie, userii Apropo.ro pot beneficia de o reducere de 10 Ron la orice parfum cumparat de pe site-ul Parfumexpress.ro, cu exceptia celor aflate deja la promotie. Iata ce trebuie sa faceti!

Pana pe 1 martie, userii Apropo.ro pot beneficia de o reducere de 10 Ron la orice parfum cumparat de pe site-ul Parfumexpress.ro, cu exceptia celor aflate deja la promotie. Tot ce trebuie sa faca este sa utilizeze codul de pe cuponul de mai jos, la plasarea comenzii.

Magazinul online Parfumexpress.ro s-a infiintat in scopul de a prezenta beneficiile cumparaturilor online si pentru a promova aceasta ramura a comertului in spiritul 3P: Precizie, Punctualitate, Profesionalism.

De patru ani suntem prezenti cu succes pe piata, comercializand cele mai populare produse de marci mondiale, oferind astfel clientilor nostri parfumuri originale barbatesti si de femei. Scopul primordial pentru firma noastra este seriozitatea pentru a castiga si pastra increderea clientilor nostri,oferindu-le astfel :

Livrare gratuita pe tot teritoriul tarii indiferent de numarul produselor comandate;

Cadouri garantate langa fiecare comanda livrata;

Garantia produsului si a pretului.

Gama nostra de produse este in continua crestere, prezentand saptamanal atat noutatile aparute pe piata parfumurilor, precum si promitiile saptamanii aferente. Magazinul nostru online, profitand de avantajele comertului prin intermediul internetului, va poate oferi astfel produse la preturi cu 40-50% mai ieftine, fata de magazinele de specialitate.

Bvlgari – BLV II.

Eau De Parfum / 50 ml parfum pentru femei – 139 RON

Nina Ricci – Nina

Eau De Toilette / 50 ml parfum pentru femei – 146 RON

Thierry Mugler – Alien

Eau De Parfum / 60 ml parfum pentru femei – 259 RON