(P) Revigrip, o inovație pe piața siropurilor de tuse

Apropo.ro / 03.02.2012, 11:31
Tusea este cu siguranță cel mai deranjant și stresant simptom al răcelii. Fie că este seacă sau productivă, tusea iți poate întrerupe conversații, te poate trezi din somn sau ii poate deranja pe toți cei din jur.

Soluții sunt variate, atât în propria bucătărie – în tratamente 100% naturiste – căt și la orice farmacie din oras. Important este să o alegi pe cea care consideri ca ți se potrivește cel mai bine.

Formulele disponibile sunt din ce în ce mai originale și implicit mai eficiente. Una dintre ele este conținută de Revigrip – un sirop de tuse cu o combinație unică de ingrediente, care se remarcă pe piața siropurilor de tuse datorită extractului de iederă, un ingredient extrem de eficient în calmarea simptomelor tusei.

Extractul de iederă, mierea și zincul, fac din Revigrip un sirop de tuse cu o combinație inovativă de ingrediente, care caștigă ușor încrederea oricui îl încearcă. Efectul calmant al iederei este combinat cu acțiunea antioxidantă și antimicrobiană susținută de miere, cu acțiunea antimucolitică a acetilcisteinei ce contribuie la reducerea inflamației și a simptomelor asociate tusei și cu beneficiile zincului ce stimulează sistemul imunitar.

Siropul, disponibil în două formule – una special creată pentru copii și alta destinată adulților – tratează eficient, într-un timp record, atât tusea productivă, cât și tusea seacă.