(P) Save our spot 2012: Burn&KingPin, to the rescue!

De: Dragos Tanase / 25.04.2012, 13:40
(P) Save our spot 2012: Burn&KingPin, to the rescue!
Se știe: în România, poți să numeri pe degetele de la o mână skatepark-urile decente, iar majoritatea trick-urilor se dau pe rampe improvizate. De aceea, pentru toți riderii români care vor să sară mai înalt, Burn vine în ajutor cu pofta de renovat skate-spoturi aflate în paragină.

Și, pentru că a intrat și echipa de la KingPin Magazine pe fir, treaba e aproape rezolvată. Asta dacă intri și tu în combinație și ne arăți că locul tău de dat merită un upgrade.

Așa că spune-ne tu: ce spot de la noi a văzut și zile mai bune? În ce loc ar putea să-ți iasă mai multe scântei de sub placă? Fă o poză cât mai convingătoare, povestește de ce e nevoie de ajutorul fix-it crew-ului de la Burn și uploadează totul pe kingpin.mpora.com/burn-sos, până pe 1 Mai!

Dacă vedem că e de dat și de reparat, ne punem pe treabă și, la vară, locul tău de skate se poate transforma în super-locul tău de skate. Sleek și proaspăt renovat.

Bineînțeles, la final, totul rămâne în comunitate, numai bun pentru shredding.

Asa ca pregătește-ți tastatura, bagă și o cameră foto pe lângă echipamentul de skate și hai să facem treaba treabă, până explodează rampele și cedează gravitația în România! Let’s do it!