(P) Sensodays.ro vă livrează de Paște Coșul de cadouri colorate

De: Dragos Tanase / 09.04.2014, 10:20
(P) Sensodays.ro vă livrează de Paște Coșul de cadouri colorate
Siteul de e-commerce Sensodays.ro este gata să livreze, cu ocazia sărbătorilor de Paște, Coșul plin de cadouri colorate.

Siteul de e-commerce Sensodays.ro a pregătit pentru perioada 7-20 aprilie oferte foarte speciale și reduceri de până la 63%. Persoanele care doresc să se apuce serios de cumpărături înainte de Paște se vor bucura la vestea că, pentru orice comandă de peste 299 de lei, livrarea va fi gratuită.

Una dintre categoriile cu cele mai substanțiale reduceri este, și suntem convinse că informația asta o să le bucure pe foarte multe doamne, parfumeria site-ului.

De exemplu, dacă Burberry London Fabric Eau de Parfume este printre miresmele favorite ale unei cliente Sensodays.ro, o sticluță de 30ml din acest parfum poate fi cumpărată doar în această perioadă la 88 de lei.

De asemenea, un cadou foarte bun pentru mame este Elizabeth Arden Fifth Avenue Eau de Parfume, cu 125ml la doar 113 lei. Iar un dar foarte bun pentru partener este Azzaro Sport Chrome Eau de Toilette: 50ml costa 97 de lei.

Dar produse la prețuri tare bune vor găsi vizitatorii site-ului de cumpărături Sensodays.ro și într-o multitudine de alte categorii: electrocasnice, recipiente de gătit, îngrijire personală sau condimente, oliviere și numeroase accesorii pentru servirea mesei, cum sunt cuțitele și tacâmurile.

Desigur, acestea sunt doar niște exemple, iar pe Sensodays.ro cumpărătorii vor găsi în această perioadă foarte multe produse la prețuri bune, mai bune ca în alte magazine online. Aici te răsfeți de Paște cu ojă Opi pe care o găsești redusă cu 34%.

Apoi, îți gătești rapid de Paște ceva cu un blender cu 21% mai ieftin. Nu în ultimul rând, ai timp și pentru tine de Paște, pentru că vei folosi un epilator Braun la un preț tare bun, cu 30% mai ieftin decât ai putea să speri că îl găsești în mod normal.

„Am gândit Coșul de cadouri colorate astfel încât să fie o reală surpriză pentru cineva care vrea să iasă la shopping online de calitate și știe că are un buget limitat. Conține produse foarte variate și credem noi că are câte ceva tentant pentru fiecare cumpărător care își caută ceva interesant pe site. Cât despre prețuri, ele sunt cu adevărat bune. Atât de bune încât și noi ne-am luat câte ceva, căci nu știm când mai întâlnim oferte atât de bune J. Vă invit ca în primul rând să veniți pe la noi să vedeți despre ce este vorba. Stați în fotoliu și dați click”, spune Directorul de Marketing al Sensodays.ro, Milena Nedelcu.

SensoDays aparține grupului Internațional Transactions & Services SA, ce deține o experiență de peste 8 ani în comercializarea unui număr mare de mărci de prestigiu din diverse domenii.