(P) Sfaturi pentru a face ordine și a organiza hainele din garderoba ta

De: Alex Manole / 12.05.2022, 15:43
(P) Sfaturi pentru a face ordine și a organiza hainele din garderoba ta

Avem tendința de a petrece mult timp organizându-ne garderoba. Cu toate acestea, dacă ținem cont de câteva sfaturi simple, putem optimiza spațiul și putem face această sarcină mai ușoară.

 

Nimic nu este mai plăcut decât să ne găsim rapid hainele atunci când ne grăbim. Cu toate acestea, din cauza programului zilnic încărcat, uneori ne trezim cu un dulap de haine dezordonat care face dificilă această sarcină. Prin urmare, este esențial să învățați cum să vă aranjați și să vă organizați hainele.

 

Cel mai frustrant lucru este că, uneori, ne petrecem ceva timp organizându-le și, mai târziu, vedem că aceste eforturi sunt în zadar, deoarece totul devine din nou dezordonat. Problema este că trecem cu vederea trucurile de optimizare a spațiului și ajungem să ne aglomerăm sertarele.

 

Cum putem să ne ordonăm și să ne organizăm hainele fără să ne complicăm lucrurile? Ei bine, chiar dacă credeți că este neștiințific, există trucuri care îl fac mai simplu. De data aceasta dorim să vă împărtășim în detaliu cele mai bune astfel de sfaturi, astfel încât să le puteți lua în considerare de acum înainte.

 

Cele mai bune sfaturi pentru a face ordine și a organiza hainele din dulap

 

Atunci când sortăm și organizăm hainele din garderoba noastră, de obicei separăm hainele pe categorii. Astfel, când mergem să le căutăm, găsim într-o secțiune bluzele, în alta blugii și un mic spațiu pentru accesorii. Cu toate acestea, aceste măsuri nu sunt întotdeauna suficiente. Ce altceva putem face?

 

1 – Utilizați recipiente circulare

 

Unele recipiente circulare, fie că sunt din tablă sau din plastic, pot fi utile pentru a separa acele accesorii mici care fac ca garderoba să pară dezordonată. Doar puneți-le în sertare și apoi puneți eșarfe, batiste sau curele în ele.

 

2 – Înfășurați-vă tricourile

 

A împături tricourile sau a le pune pe umerașe nu este întotdeauna cea mai bună metodă de a păstra totul în ordine. Un mod simplu de a le aranja este de a face rulouri mici și de a le separa, de exemplu, în funcție de culoare.

 

3 – Aranjați pe verticală

 

Opțiunea anterioară nu atrage uneori atenția atunci când vine vorba de aranjarea și organizarea hainelor în dulap. Prin urmare, este convenabil să cunoaștem un alt mod de aranjare a tricourilor. O modalitate foarte simplă, care optimizează și spațiul, este de a le pune pe verticală în interiorul sertarului.

Descoperiti gama completa dulap haine pe Emag!

4 – Punerea eșarfelor pe cârlige

 

Cârligele pentru haine sunt un element perfect pentru a câștiga mai mult spațiu atunci când organizați garderoba. În acest caz, vă sugerăm să le folosiți pentru a agăța eșarfe, batiste și alte accesorii lungi, deoarece le dau un aspect ordonat și împiedică încurcarea lor.

 

5 – Utilizarea cârligelor cu fir colorat

 

Personalizarea umerașelor de haine este un truc foarte util atunci când vrem să găsim totul la locul lui. Acoperindu-le cu fire sau panglici colorate, ele ne permit să clasificăm hainele, de exemplu, în funcție de culoarea lor.

 

6 – Folosiți o tijă extensibilă

 

Există pe piață unele tije extensibile care se potrivesc foarte ușor în interiorul dulapului. Astfel, profitând de aceste spații libere, este posibil să se dea o ordine mai bună hainelor și accesoriilor.

 

7 – Atârnarea blugilor pe cârlige pentru perdele

 

Cârligele pentru perdelele de baie pot fi reutilizate ca accesoriu pentru ordonarea și organizarea hainelor din dulap. Deși pare că au un singur scop, acest mic element poate fi util pentru a agăța pantalonii de blugi.

 

8 – Puneți lenjeria intimă în cutii

 

Cutiile mici de carton, sau chiar și cutiile de lemn, pot fi utile pentru a sorta lenjeria intimă fără dificultate. Prin inserarea acestor completări în sertarele dulapului putem realiza mai multe compartimente pentru hainele respective.

 

Trebuie să vă asigurați că acestea se potrivesc perfect în interiorul dulapului, astfel încât să îl puteți închide fără dificultate. Dacă preferați, le puteți folosi pentru a depozita tricouri, eșarfe sau orice alte accesorii mici.